Trends binnen de Spaanse app industrie

door admin
Trends binnen de Spaanse app industrie

De verwachting is dat er in het jaar 2020 ruim drie keer zoveel apparaten met het internet verbonden zullen zijn. De bijeenkomst vond plaats in Málaga, het epicentrum van de high-tech in Zuid-Spanje met het Andalucia Technology Park dat werk biedt aan bijna 15.000 mensen. Er werd gesproken over oplossingen voor de groei van internetgebruik en diverse trends.

5G technologie

De sterke groei in het aantal nieuwe apparaten dat de komende jaren gebruik zal maken van internet, zorgt ervoor dat we een geheel nieuw netwerk nodig hebben om iedereen van kwaliteitsvol internet te voorzien. Het belangrijkste voordeel van 5G internet is natuurlijk de toegenomen snelheid waarmee je apps kan downloaden en/of filmpjes te bekijken. Maar vergeet ook zeker niet de voordelen voor andere sectoren, zoals de gezondheidszorg, toerisme en de gaming industrie waar al een sterke groei te zien is in app gebruikers en die dankzij het nieuwe netwerk nog beter kunnen presteren.

Apps

De populairste apps die online gedownload worden door Spaanse gebruikers zijn niet, zoals verwacht, alleen maar social media apps, zoals messenger en Facebook. We zien ook een sterke groei in het gebruik van dynamische betting apps zoals bijvoorbeeld Unibet (de Nederlandse variant hiervan is https://nl.unibet.be/betting). Bezoekers kunnen de app downloaden om online te spelen of om deel te nemen aan een pokertoernooi of een ander online spel. De toename in snelheid door middel van 5G zou een fantastische bijdrage leveren aan de Spaanse game industrie en het verbetert natuurlijk ook de ervaring voor iedere individuele gebruiker.

Internetverbruik

We kunnen dus concluderen dat een toename in snelheid niet alleen een pluspunt is voor ieder bedrijf en hun gebruikers, maar het betekent dat er ook een verbetering is in algemene toegankelijkheid en levenskwaliteit. Denk maar aan hoeveel tijd we kunnen besparen bij het downloaden van apps of films of bij het streamen. Ook websites bezoeken gaat veel vlotter en met een simpele klik van je muis kan je de hele wereld ontdekken!

Dit vind je misschien ook leuk