Strooigoed verkrijgbaar in Zuid-Spanje

door admin
Strooigoed verkrijgbaar in Zuid-Spanje

Zoals strooigoed met Sinterklaas. Veel in Spanje wonende Nederlandse en Belgische gezinnen doen er nog aan. Zeker in gezinnen met kinderen blijft men vaak trouw aan de traditie. En als je aan de Costa del Sol woont, is het niet nodig pepernoten, taaitaai en speculaas over te laten komen uit Nederland.

Net als andere jaren, hebben de winkels van Attent Holandes in San Pedro de Alcántara en in Fuengirola ook dit jaar weer een uitgebreide collectie kruidnoten, pepernoten, speculaas en ander strooigoed in de aanbieding. Voor mensen met culinaire aspiraties zijn ook speculaaskruiden verkrijgbaar, waarmee je zelf aan de slag kunt, of een mix om deeg mee te maken waarmee je zelf kruidnoten kunt bakken.  

Wintervoedsel

En als je dan toch in een van de winkels bent, kijk dan eens naar het uitgebreide assortiment aan Oosterse producten van onder meer Conimex, om lekkere babi pangang mee te maken, of heerlijke satésaus voor bij nasi of bami. Voor de op handen zijnde koude dagen is een bord stevige erwtensoep ook een aanrader of kies een van de andere soepen uit. Attent verkoopt ook ingrediënten voor tal van andere typisch Nederlandse wintergerechten, zoals verschillende stamppotten of zuurkool.

Brooddag

Alle producten die voorkomen op de lijstjes van de gemiste dingen door iedereen die lang van huis is, zijn te koop bij Attent Holandes. Denk aan drop, pepermuntthee, Zaanse mayonaise, zachte witte puntjes, ontbijtkoek, pindakaas, kletskoppen, rookworst, haring, Liga en natuurlijk hagelslag of vlokken. Maar ook als je trek hebt in een lekkere Hollandse bruine boterham met bijvoorbeeld osseworst, filet americain of rookvlees is een bezoek aan Attent een aanrader. Op dinsdag is het brooddag en koop je drie hele broden voor slechts 6,95 euro.

Attent Holandes ook in Portugal

Omdat het aanbod van Nederlandse producten in het zuiden van Spanje, waar veel Nederlanders en Vlamingen wonen zo gretig aftrek vindt, heeft het management van Attent Holandes besloten ook vestigingen te openen in het zuiden van Portugal. Begin 2019 gaat daar de eerste winkel open in Bouliqueime in de Algarve. 

Kijk op de website voor meer informatie over het assortiment. Bel +34 952 660 613 (Fuengirola) en +34 952 784 323 (San Pedro) om brood of andere producten te bestellen.

Dit vind je misschien ook leuk