Energetisch balanceren van woning, jacht of kantoor in Spanje

door admin
Energetisch balanceren van woning, jacht of kantoor in Spanje

Einstein bewees dat energie nooit verloren gaat, maar hooguit van vorm verandert. Niet iedereen is zich in het dagelijks leven hiervan bewust. En al helemaal niet van het feit dat wij de energie in onze omgeving ook actief kunnen beïnvloeden, maar dat zeker passief al doen. Energy Balance Expert Toon Roijers is dat wel. Met zijn gave om de energie van mensen én van objecten zoals huizen, boten of privéjets te lezen, voelt hij ook diep aan waar de beroemde wetenschapper op doelde.

Hoe iemand zich voelt, zich gedraagt of zich met anderen verbindt en de wijze waarop dat gebeurt heeft alles te maken met energieën. Die energieën zijn niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Als de energie om je heen in balans is, voel je je goed. Is dat niet zo, dan gebeurt het tegenovergestelde. Een goed gevoel beïnvloedt op zijn beurt weer op een positieve manier hoe we handelen, spreken en wat we uitstralen.  

Al jaren geleden besloot Toon – toen nog makelaar in Nederland in het hogere segment – zijn gave om energieën te lezen te verdiepen door in alle uithoeken van de wereld specialistische opleidingen te volgen. Hiermee kreeg hij zijn doel steeds duidelijker voor ogen: met een holistische aanpak wil hij mensen een beter, harmonieuzer, gelukkiger en gezonder leven te geven door hun leefomgeving energetisch in balans te brengen. Als Energy Balance Expert is het hem om het even of het dan gaat om een huis, een boot of zelfs om een privéjet, waarin zakenlieden veel tijd doorbrengen.

Toon weet – ook uit eigen ervaring – één ding heel zeker: Verbeter de energie in je leefruimte en je verandert je leven op positieve wijze. Balance the invisible, feel the change is dan ook zijn motto. Nadat de energie is gebalanceerd, voel je gegarandeerd het verschil. En dat niet alleen, zaken in je leven zullen zich ook anders gaan ontwikkelen als gevolg van de veranderingen die het onzichtbare heeft doorgemaakt.

Hoe gaat Toon te werk

Toon is gevestigd op Mallorca en biedt zijn diensten als Energy Balance Expert daar aan, maar ook in de rest van Spanje, andere Europese landen en zelfs daarbuiten. Laat u door afstand dus niet weerhouden gebruik te maken van zijn unieke expertise.

Het bijzondere proces van energetisch balanceren van ruimtes bestaat uit drie fases. Allereerst brengt Toon de energie in de aangewezen ruimte middels een zorgvuldige analyse in kaart. Vervolgens corrigeert en transformeert hij de energiestromen daar waar dat nodig is. Tot slot activeert hij het geheel, zodat alle energie weer vrijelijk stroomt. Een vrij stromende energie heeft namelijk een betere levenskwaliteit voor de bewoners of gebruikers van de betreffende ruimte tot gevolg.

Toon werkt zonder uitzondering op zeer discrete en integere wijze direct vanuit zijn hart. Ook al ziet u niets van een herstelde energiebalans, u zult de verandering zeker voelen!

Wanneer kunt u Toon inschakelen?

Wilt u bijvoorbeeld een woning of een boot kopen en twijfelt u over een gevonden object? Heeft u het gevoel dat u vastloopt in uw leven en achterhaalt u maar niet waarom? Laat u graag eens uw kantoor analyseren voor meer werkplezier? Voelt u zich niet prettig op uw boot in Spanje? Bent u een makelaar en zijn er bepaalde objecten die maar niet verkocht worden? Toon leest feilloos het hoe en wat van de blokkerende energieën en transformeert deze op positieve wijze. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat Toon voor u kan betekenen, bel hem dan of stuur hem een e-mail om een vrijblijvend intakegesprek aan te vragen. Hij maakt altijd een offerte op maat voor zijn verschillende diensten.

Dit vind je misschien ook leuk