Seminar ‘Extra inkomen uit uw vermogen met indexopties’

door admin
Seminar ‘Extra inkomen uit uw vermogen met indexopties’

Na afloop praten we onder het genot van een borrel en een hapje nog even na. Inschrijven kan via deze link. Opties zijn risicovolle beleggingsproducten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Opties zijn ook beleggingsproducten waarmee u risico’s kunt beperken en extra rendement kunt maken op uw beleggingsportefeuille. U kunt met opties anticiperen op koersbewegingen van de onderliggende waarde.

Tijdens het seminar ‘extra inkomen uit uw vermogen met indexopties’ vertelt beleggerstrainer Martin Totté van BinckBank Spanje u alles over hoe u indexopties kunt benaderen, hij gaat duidelijk in op de risico’s van opties en reikt u handvaten aan om deze beleggingsproducten op de juiste manier toe te passen in uw eigen beleggingsportefeuille.

Wat kunt u zoal verwachten?

  • Wat is de standaarddeviatie en hoe kunt u deze handig gebruiken bij optiestrategieën
  • Berekenen, implementeren en toepassen van de standaarddeviatie
  • Wat zegt de Delta van een optie? En wat kunt u hiermee?
  • Risicomanagement
  • Psychologie tijdens het handelen
  • Waar moet u rekening mee houden wat betreft de contractspecificaties
  • Een aantal handelsstrategieën met actuele voorbeelden
  • Wat zijn de risico’s van (index)-opties?

Is dit seminar iets voor u?

Als u als optiebelegger altijd al meer heeft willen leren over het beleggen in indexopties, dan is dit seminar een prima startpunt. Na afloop weet u hoe u bij Binck in indexopties kunt beleggen en waar u op moet letten.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center op de site binckspanje.com vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Dit vind je misschien ook leuk