Ontdek unieke levensstijlen aan de Costa Blanca

door admin
Ontdek unieke levensstijlen aan de Costa Blanca

Met alleen een heerlijk klimaat bent u er evenwel nog niet. Een comfortabele woning op een goede locatie die aan al uw persoonlijke wensen en eisen op het gebied van ligging, stijl, indeling, karakteristieken en ‘feeling’ voldoet, is ontontbeerlijk om op een fijne manier een leven in Spanje te beginnen. Of u er nu wilt genieten van uw pensioen of regelmatig wilt verblijven om bij te komen van uw drukke bestaan in het noorden, dat maakt dan niet uit. U zoekt een nieuw of een tweede ’thuis’ in Spanje en de Costa Blanca is dan een uitstekende keuze.

Klimaat

Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden Celcius en meer dan 330 dagen zon per jaar is de Costa Blanca een geliefde plek voor vakantiegangers en overwinteraars en zelfs voor mensen die om gezondheidsredenen kiezen voor dit aangename klimaat. Daarnaast wordt dit gedeelte van de Oost-Spaanse kust drukbezocht door atleten overal vandaan. Deze fietsers, voetballers, golfers, klimmers en hardlopers bereiden zich hier in de bergen en langs de kust voor op hun seizoen als het weer dat in hun eigen landen een paar maanden niet toelaat. Bovendien heeft het heerlijke klimaat nog tot gevolg dat in deze streek watersporten het hele jaar door goed te beoefenen zijn. Uitzonderingen daargelaten zijn zomertemperaturen boven 30 graden en vrieskou in de winter zeer zeldzaam.

Villa’s en penthouses in Altea

Aan de kust of in het binnenland van de Costa Blanca kunt u alle soorten woningen vinden passend bij elk budget. Heeft u iets groots en mondains op het oog, dan kunt u zich wenden tot vastgoedadviseur J.P. Luxury Properties. Dit bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten grotere en luxere woningen, of u nu zoekt naar iets moderns, iets klassiek Spaans, een typisch mediterrane stijl of een contemporain huis in het binnenland of juist aan het water. Denk bijvoorbeeld aan een modern vormgegeven villa in een stijlvolle urbanisatie met een grote tuin en een privézwembad, een mooie, rustieke finca in het binnenland, een herenhuis in een stadje waar de tijd stil gestaan lijkt te hebben of aan een penthouse ‘primera linea’ aan een boulevard. Zo heeft J.P. Luxury Properties een groot aanbod van villa’s in de fameuze wijk Altea Hills in de pittoreske kustplaats Altea. Vanuit een boomrijke bergflank heeft u hier panoramische vergezichten over de Middellandse Zee en bevindt u zich op een steenworp afstand van het leuke historische centrum van Altea en van de zeepromenade.

Jachthaven Marina Greenwich Campomanes

Vult u graag uw woonplezier aan met vaarplezier, dan ligt in Altea en vlakbij Altea Hills Puerto Deportivo Marina Greenwich Campomanes. Deze dynamische en moderne jachthaven is voorzien van alle faciliteiten, waaronder een nautische club en ligt drie kilometer van Altea vandaan vlakbij golfclub Don Cayo en Melía Altea Hills Resort. De jachthaven heeft een unieke en bevoorrechte ligging op meridiaan 000º, 00′, 00” en wordt omringd door prachtige baaien en mooie witte stranden. Het achterland wordt gevormd door glooiende groene bergen en mediterrane dorpen. Het is een uitgelezen plek om met uw jacht voor anker te gaan en wat vrije tijd door te brengen en te ontspannen.

Ligging

Altea is goed bereikbaar van zowel de autweg A-7 (Autovía del Mediterráneo) van Barcelona naar Algeciras langs de mediterrane kust als van de A3 (Autovía del Este) die de kust vanuit Valencia verbindt met het centraal in Spanje gelegen Madrid. De luchthavens van Alicante en Valencia zijn goed bereikbaar vanuit Altea met respectievelijk 50 minuten rijden en 1 uur en 20 minuten rijden.

Over J.P. Luxury Properties

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met het Nederlandstalige makelaarskantoor J.P. Luxury Properties. Dit familiebedrijf, gespecialiseerd in onroerend goed langs de hele Costa Blanca en in het binnenland, bestaat al sinds 1995 en heeft een uitstekende reputatie. Met drie kantoren in de provincie Alicante biedt Janssens Partner Real Estate zodoende bijna 25 jaar betrouwbare kwaliteitsservice, vakkundige dienstverlening en professionele integriteit tegen een goede prijs.

Het makelaarskantoor heeft niet alleen een onbetwistbare kennis van de plaatselijke vastgoedmarkt en van de behoeften van zelfs de meest veeleisende klant, maar beschikt ook over stevige, lange termijnrelaties met projectontwikkelaars, verkopers en andere vatgoedkantoren. Onder het motto ‘voor iedereen is er een passend huis te vinden’ biedt J.P. Luxury Properties zorgvuldig geselecteerde eigendommen, waaronder appartementen en villa’s direct aan zee, naast golfbanen, fraai gelegen fincas en unieke panden in dorpskernen of stadscentra. Wilt u zich oriënteren over de aankoop van een woning in de provincie Alicante of langs de Costa Blanca neem dan nu contact op met J.P. Luxury Properties voor Nederlandstalige begeleiding bij aankoop of (ver)huur en verdere ondersteuning van het volledige aankoopproces. Om zich vast te oriënteren en door het uitgebreide aanbod van koopwoningen aan de Costa Blanca te scrollen, kunt u ook een kijkje nemen op de website.

Dit vind je misschien ook leuk