Bent u belegger? Zorg dan voor een uitgebalanceerde portefeuille

door admin
Bent u belegger? Zorg dan voor een uitgebalanceerde portefeuille

Of u nu een actieve of een passieve belegger bent, het is altijd van belang om een uitgebalanceerde portfolio te hebben. Deze zomer besteedt BinckBank extra aandacht aan de bouwstenen van portefeuilles. BinckBank Spanje nodigt u uit voor een persoonlijke afspraak om al uw vragen over de samenstelling van een portefeuille die aan uw eisen voldoet te beantwoorden.

Bij BinckBank bepaal je zelf waarin je wilt beleggen en hoeveel risico je wilt nemen. Maar u staat er niet alleen voor! Op onze site en tijdens onze seminars krijgt u alle tools van BinckBank aangereikt. In Spanje en Portugal kunt u ook nog rekenen op de persoonlijke begeleiding van onze experts. 

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunnen we u natuurlijk ook via de telefoon of skype te woord staan!  

Wat kunt u verwachten?

– de bouwstenen voor een goede portefeuille 

– uitleg over het afdekken van risico’s

– uitleg over de werking van diverse beleggingsintrumenten zoals turbo’s en opties

– uitleg over de tools van BinckBank

Informatie die gedeeld wordt tijdens deze afspraken is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden.

Neem contact op met +34 952 924 011 of stuur een mail naar info@binckbank.com voor een persoonlijke afspraak.

Dit vind je misschien ook leuk