Cava en bitterballen voor de klanten van Euro Economics op de zomerborrel

door admin
Cava en bitterballen voor de klanten van Euro Economics op de zomerborrel

Het was op het moment dat de zomerborrel gehouden werd wat temperatuur betreft in Zuid-Spanje een stuk aangenamer dan in Nederland. Dat gold zeker voor de Paseo Marítimo in Marbella, daar stond een ietwat verkoelende zeewind op de dag van de jaarlijkse zomerborrel. 

De zomerborrel is inmiddels al negen jaar vaste prik voor zowel het team als de cliënten van Euro Economics. Volgens Barbara Ingenbleek, partner en directeur van de vestiging in Marbella, is het een uitstekend moment om op informele wijze bij elkaar te komen en te genieten van de goede aspecten van het leven aan de Costa del Sol. “Gedurende het jaar hebben we natuurlijk contact met de mensen over de diverse zaken die we voor hen afhandelen en sommige cliënten zijn ondertussen ook zeer goede bekenden van ons geworden. Nu alle aangiftes voor particulieren en bedrijven zijn afgehandeld is het tijd om ontspannen van een drankje te genieten.”

Bij restaurant Garum stond de cava koud en wisselden Spaanse hapjes en bitterballen elkaar af terwijl op de achtergrond zanger Mitch Jansen zijn talenten ten gehore bracht. De meeste genodigden kennen elkaar inmiddels ook al sinds jaar en dag. Velen kennen elkaar van de Nederlandse business clubs, via vrijwilligerswerk voor bijvoorbeeld Marbella 4Days Walking en Bancosol of één van de vele andere evenementen die bedrijven en clubs aan de Costa del Sol organiseren. 

Zoals altijd was er weer voldoende gespreksstof dus het bleef tot het laatste moment gezellig druk. Degenen die toen nog niet uitgepraat waren maakten van de gelegenheid gebruik om ter plekke of elders op de Paseo nog even wat te gaan eten. Barbara kijkt met tevredenheid terug op weer een geslaagde zomerborrel en gaat met hernieuwde inspiratie aan de slag met plannen voor het uitbouwen en optimaliseren van de dienstverlening.

Euro Economics

Euro Economics is opgericht in 1996 in Barcelona door Jeroen Oskam. De dienstverlening is gericht op de begeleiding van buitenlandse bedrijven en buitenlandse particulieren in Spanje op fiscaal, juridisch en boekhoudkundig gebied. Met betrekking tot particulieren zijn zij gespecialiseerd in het verzorgen van de belastingaangiften en de juridische begeleiding bij de aankoop/verhuur/verkoop van onroerend goed in Spanje alsmede de afwikkeling van nalatenschappen en schenkingen. Inmiddels zijn er kantoren in Barcelona, Marbella, Girona, Madrid en Alicante. Het ruim zestigkoppige team van Euro Economics bestaat uit fiscalisten, juristen, advocaten, boekhouders, salarisadministrateurs en client support medewerkers.

Dit vind je misschien ook leuk