Belangrijkste padel toernooi ter wereld komt naar Fuengirola

door admin
Belangrijkste padel toernooi ter wereld komt naar Fuengirola

De in Spanje al jarenlang zeer populaire sport padel wordt met de International Padel Experience door Madison naar alle uithoeken van de wereld geëxporteerd. Aan de eerste vijf toernooien deden al ruim 6.000 spelers mee van 22 verschillende nationaliteiten. Amateurs combineren hun geliefde sport met een onvergetelijke ervaring in interessante steden zoals Lissabon, Amsterdam, Turijn, Praag, Dublin en in landen zoals Paraguay, Senegal, Chili en Brazilië.

In november komt het toernooi naar Fuengirola. De International Padel Experience wordt georganiseerd door Madison en is het enige en grootste internationale padel event voor amateurs ter wereld. De eerste landen waar het toernooi werd gespeeld waren Zweden, Engeland, Portugal en Spanje. Zeven seizoenen later is het toernooi een stuk groter en zijn twintig landen afwisselend gastheer.

Reserva del Higueron Resort

Van 15 tot 19 november is Reserva del Higueron Resort in Fuengirola gastheer van de International Padel Experience. Dit mooie complex biedt tal van faciliteiten en heeft een schitterend uitzicht op zee. Mannen kunnen deelnemen in de categorieën A, B en C en vrouwen in de categorieën A en B. Inschrijven kost 40 euro per persoon. Hiervoor ontvang je een kadopakket met het officiële polo-shirt van het toernooi. Winnaars kunnen naar de Master Finals op 29 november tot 1 december in Valladolid, onder andere prijzen. Wil je meedoen? Schrijf je dan vóór 14 november in via deze link.

Dit vind je misschien ook leuk