Het laatste Spanje nieuws direct in je mailbox

door admin
Het laatste Spanje nieuws direct in je mailbox

Op InSpanje.nl lees je het laatste Spanje nieuws in het Nederlands. Wij plaatsen dagelijks actueel nieuws uit verschillende Spaanse regio’s, de bekende vakantie-costa’s, de grotere Spaanse steden. Daarnaast publiceren we ook nieuws over de meest uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat over de economie, duurzaamheid, cultuur, het toerisme of de huizenmarkt, de laatste ontwikkelingen zijn altijd op InSpanje.nl te lezen. 

Mocht je het onhandig vinden om InSpanje.nl direct te bezoeken of omzeil je liever de algoritmes van Facebook of andere sociale media, die je slechts een selectie van ons nieuws in je tijdlijn tonen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van InSpanje.nl, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je het nieuws leest. Je kunt ervoor kiezen dagelijks het laatste nieuws uit Spanje te ontvangen of eenmaal per week op vrijdag. 

Tip de redactie 

Wie tips heeft over specifieke onderwerpen of nieuwsberichten, kan dit altijd met de redactie delen via redactie@inspanje.nl. Wil je wel via Facebook op de hoogte blijven, like en volg onze pagina dan. Alle nieuwsberichten verschijnen dagelijks eveneens op Twitter.

Dit vind je misschien ook leuk