Wat waren de belangrijkste ontwikkelingen in beleggersland?

door admin
Wat waren de belangrijkste ontwikkelingen in beleggersland?

Volgens Beursredacteurs Kaspar Huijsman en Martin Totté was er vorige week niet zo heel veel nieuws behalve de onderwerpen die het nieuws al maanden domineren zoals Trump, Brexit en Covid-19. Opvallend was dat in het outlook report van BP werd verwacht dat de vraag naar olie niet zou gaan toenemen, terwijl deze week de verwachting werd geuit dat de vraag naar olie de komende tien jaar wél zal toenemen.  

Kaspar en Martin zijn het eens over de sterke volatiliteit (de mate van beweeglijkheid van de koers van een aandeel of een ander financieel product zoals een aandelenindex of valuta) die nu te zien is en die waarschijnlijk nog zal toenemen in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen op 3 november aanstaande. 

Kaspar wijst verder nog op drie aandelen die je waarschijnlijk niet moet hebben als Joe Biden dan wordt gekozen. Wil je weten welke drie dat zijn? Bekijk dan de video op deze pagina of klik hier om je te abonneren op het Youtoubekanaal van BinckBank Spanje & Portugal, onderdeel van Saxo Bank. Zo blijf je wekelijks op de hoogte van het laatste internationale beursnieuws. Meer weten? Kijk dan op de website van Binckbank Spanje & Portugal.

Dit vind je misschien ook leuk