Juridische hulp nodig in Spanje?

door admin
Juridische hulp nodig in Spanje?

Onze ervaren advocaten Tom Mateu (Ibiza) en Paula Verheul Campos (Palma de Mallorca) staan graag tot uw dienst vanaf de Balearische eilanden. Zij zijn meertalig, en kennen de lokale en nationale wetten en normen in Spanje. Met hun vakkennis kunnen zij helpen bij kwesties die betrekking hebben op onroerend goedrecht, huurrecht, erfrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en strafrecht.

Indien u een Spaanse woning wilt kopen of verkopen (dan wel huren), een erfenis heeft gekregen, een ondernemingsrechtelijke vraag heeft of een andere kwestie op de Balearen of op het Spaanse schiereiland heeft, dan staan zij graag voor u klaar.

Woning op de Balearen-eilanden Mallorca of Ibiza

Mallorca en Ibiza zijn populaire bestemmingen voor Nederlanders om zich definitief te vestigen. Deze eilanden hebben een prettig klimaat, een prachtige natuur (stranden, bergen, bossen) en pittoreske dorpen.

Heeft u een woning op het oog? Neemt u dan gerust contact op met Gimbrère International Advocaten. Wij ontzorgen u, en begeleiden u van A tot Z in de aankoop van uw Spaanse woning.

Zo onderzoeken wij de woning naar de eventuele aanwezigheid van beslagen of bezwaren, controleren wij het register en kadaster, de Vereniging van Eigenaren, adviseren wij bij de voorlopige koopovereenkomst (ook wel ‘arras’ genoemd), controleren wij de notariële koopakte en vertalen wij het nodige voor u, coördineren wij zaken bij de bank en notaris en kunnen wij een NIE en bankrekening voor u regelen. Daarbij loopt de communicatie met u in het Nederlands.

Na de aankoop kunnen wij u helpen met de omzettingen van gas/water/licht, VvE en gemeentelijke belastingen, alsmede kunnen de jaarlijkse belastingaangiftes namens u worden verzorgd.

Neemt u een kijkje op www.otisadvocaten.es en vraag vrijblijvend meer informatie op.

Dit vind je misschien ook leuk