Arie van Wouwe spreekt voor Business Club Costa Blanca

door admin
Arie van Wouwe spreekt voor Business Club Costa Blanca

Arie van Wouwe is Office Manager bij Sodexo, een internationaal bedrijf, dat als werkgever wereldwijd op de 21e plaats staat. Bij Sodexo Nederland werken 5.600 mensen van 51 verschillende nationaliteiten op 1.300 locaties, die elke dag gezamenlijk klaarstaan voor 350.000 consumenten. Het bedrijf verzorgt bedrijfscatering en facilitymanagement bij onder meer bedrijven, overheidsinstellingen, ziekenhuizen, gevangenissen, hogescholen en universiteiten.

Voor party- & evenementencateraar Sodexo Prestige, dochter van Sodexo Nederland, was van Wouwe in 2012 de eindverantwoordelijke voor de hele opbouw van horeca en catering van de Wereld Tuinbouw Expo, Floriade in Venlo. Het onderwerp van de avond georganiseerd door de Nederlandse Business Club Costa Blanca luidt dan ook: Hoe een miljoenenproject als de Floriade “heel goed” en “heel fout” kan gaan.

De bijeenkomst

De bijeenkomst van 30 mei vangt aan om 18:00 uur (inloop vanaf 17:30 uur) en wordt gehouden in Restaurante Portobello aan de Avenida de Granada in Santa Pola (zie routebeschrijving in de PDF uitnodiging).

De kosten voor niet-leden bedragen 25 euro p.p. inclusief welkomstdrankje en diner. U kunt zich voor deze bijeenkomst opgeven door een e-mail te sturen naar coordinator@nbccostablanca.com. Voor nadere informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen op telefoonnummer 657767849.

Dit vind je misschien ook leuk