Nu of nooit: twee superaanbiedingen aan de Costa del Sol

door admin
Nu of nooit: twee superaanbiedingen aan de Costa del Sol

Tussen de twee huizen die we hier presenteren, bevindt zich nog een breed scala aan andere woningen die nu te koop zijn aan de Costa del Sol: van appartementen direct aan het strand, geschakelde woningen in levendige urbanisaties tot compacte villa’s met privé-zwembad… Tienduizenden beschikbare woningen wachten op je bezoek. We lichten er hier twee uit: één voor de ruim gevulde portemonnee en de ander voor wie minder wil besteden, maar toch meer dan waar voor zijn geld wil.

Duplex in Mijas aan de golfbaan moet weg

Deze perfect gelegen duplexwoning aan twee 18 hole golfbanen in het Zuid-Spaanse Mijas moét zo snel mogelijk worden verkocht. De eigenaren hebben nog maar één week de tijd, voordat de bank hun woning opeist.

Sinds deze woning van 110 vierkante meter met 2 slaapkamers en 2 badkamers op de markt kwam, is deze al 60.000 euro in prijs gedaald! Voor 90.000 euro is deze ideale vakantiewoning nu van jou.

Met een volledig ingerichte keuken, grote woonkamer met openhaard, schuifdeuren naar het terras van 10 m2 en een toilet op de eerste verdieping en de 2 slaapkamers, 2 badkamers en terras van 10 m2 op de tweede verdieping, is dit huis met recht een ‘koopje’ te noemen.

De woning ligt aan de weelderige tuinen met een enorm gemeenschappelijk zwembad, op slechts 5 minuten van Fuengirola en 10 minuten van La Cala. Winkels, restaurants en scholen liggen allen op enkele minuten afstand.

De prijs is inclusief een opbergruimte van 9m2 en een plek in de beveiligde parkeergarage. Het prachtige achterland van de Costa del Sol ligt op een steenworp afstand.

Pas opgeleverde, zeer degelijk gebouwde villa in Marbella

De tweede aanbieding betreft er één in een andere categorie. Hier bestaat geen urgente haast om te verkopen, maar gaat het wel om een heel fraaie villa voor een erg goede prijs. Op een plot van 4.000 m2 staat de op het zuiden georiënteerde villa van 740 m2 met een terras van 300 m2. Naast de bestaande villa kan op hetzelfde plot nog een ander huis tot 140 m2 gebouwd worden. Overal vandaan zijn de uitzichten op zee en bij helder weer Gibraltar en Marokko, prachtig.

Aan alles is gedacht bij de bouw van deze fraaie woning die net is afgerond en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de huidige Duitse eigenaar. Er is een binnenlift, de muren bestaan uit 8 lagen, zodat de hitte zomers buiten blijft en het in de winter behaaglijk houdt. Daarbij is er natuurlijk vloerverwarming en airconditioning aanwezig.  

De woning bevat 6 slaapkamers, 6 badkamers en een onafhankelijk bereikbaar gastenverblijf met 3 slaapkamers en 2 badkamers, een keuken en een woonkamer. In de kelder is nog heel veel ruimte ongebruikt, waar ook nog kamers van gemaakt kunnen worden mocht je daar als koper behoefte aan hebben.

Dat deze villa in Marbella in de zeer gewilde urbanisatie Las Chapas ligt, maakt hem extra interessant. Brede lanen zijn omzoomd met veel groen. Op ruime afstand van elkaar zijn hier uitsluitend mooie villa’s te vinden.

Alle benodigdeden voor  een comfortabel leven zoals winkels, restaurants, scholen (ook internationale), golfbanen en het strand liggen op een paar minuten rijden. In 10 minuten ben je in hartje Marbella en in 30 minuten sta je op het vliegveld van Málaga. Dit alles voor een prijs die een maand geleden nog 700.000 euro (!) hoger was: nu te koop voor slechts 2,8 miljoen euro.

Ruim 20.000 woningen

Nieuwsgierig geworden naar buitenkansjes op het gebied van onroerend goed aan de Costa del Sol, kijk dan eens op de website van Specto Estates in de database met ruim 20.000 woningen. Ook voor betrouwbaar advies in het Nederlands kun je hier terecht.

Dit vind je misschien ook leuk