Oogstrelend design en een service alsof je de enige gast bent

door admin
Oogstrelend design en een service alsof je de enige gast bent

Vaak kan het personeel je precies vertellen wat er te doen is in de directe omgeving en meestal worden er vanuit het hotel ook nog trips naar interessante bezienswaardigheden georganiseerd. Ben je geïnteresseerd in een vakantie in het zonnige zuiden van Spanje en richt je je vizier op een hotel aan de Costa del Sol, overweeg dan een verblijf in het pas sinds een jaar geopende Hotel THB Reserva del Higueron in overweging. 

Belangrijk om te weten is wel dat in dit hotel kinderen niet zijn toegestaan. Hierdoor is het een ideale plek voor mensen die er even romantisch tussenuit willen of voor wie in alle rust een stapel boeken uit wil lezen of wil bijkomen van een druk jaar door te relaxen op een van de loungebedden met een cocktail in de hand, genietend van het prachtige uitzicht op zee bij het infinity zwembad op het dak van het gebouw.

Design

Hotel Reserva del Higueron ligt goed bereikbaar vlakbij de snelweg die het vliegveld van Málaga verbindt met de Costa del Sol. Plaatsen als Málaga zelf, Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Marbella en Estepona liggen allemaal op minder dan een uur rijden er vandaan.

Het zorgvuldig tot in alle hoeken van het hotel uitgewerkte hypermoderne design is uniek aan de Zuid-Spaanse kust. Overal hangt een bijzondere sfeer die de gasten een gevoel van luxe geeft van binnenkomst bij de receptie tot in hun kamer. Alle kamers zijn uiterst comfortabel ingericht en van alle gemakken, zoals Wifi, airconditioning, een bad en een balkon met zitje voorzien. Vanuit elke kamer is er zicht op zee.

In bad met zeezicht

In het hotel kun je kiezen uit standaardkamers, superior kamers en junior suites. Voor lange gasten zijn er bedden van 2.10 meter en de superior kamers zijn voorzien van een bad met zeezicht.

Aanvullende faciliteiten op het gebied van schoonheid, welzijn en gezondheid worden gevormd door een SPA, die door Voyage Privé als tweede beste van Spanje werd verkozen. Daarnaast worden er allerlei wellnessbehandelingen aangeboden, is er een sportclub met padel- en tennisbanen, binnen en buitenzwembaden, een fitnessruimte en worden er allerlei activiteiten aangeboden, zoals yoga, spinning, aguajogging etcetera.

Shuttle-dienst

Omdat het hotel niet direct aan het strand ligt, is er een gratis shuttle-dienst die gasten van en naar de brede stranden van Fuengirola brengt. Hier ligt een 8 kilometer lange boulevard met talloze restaurants die de specialiteiten van de omgeving aanbieden. Hotel Reserva del Higueron beschikt over een eigen beachclub waar je terecht kunt voor strandbedden, hapjes en drankjes.

Eten

In het hotel zijn verschillende plekken waar je terecht kunt voor eten en drinken. Het begint al in de lobby bij aankomst. Hier worden drankjes, fruit en snacks geserveerd.

In El Palmeral, naast een van de zwembaden, kun je uitrusten en genieten van verfrissende drankjes en vers bereide snacks.

Ben je toe aan culinaire verrassingen van hoog niveau, dan biedt het Al-Rolo restaurant die in vele vormen. Op het menu staan vooral vis en zeevruchten en andere typisch mediterrane gerechten.

In het hotel is er ook een buffet met ‘show cooking’. Terwijl je wacht kun je zien hoe de gerechten voor je worden bereid. Boven op het dak bij het zwembad is een chill-out bar waar de lekkerste cocktails worden geserveerd en waar een DJ bij de mooie vergezichten passende muziek draait.

Dit vind je misschien ook leuk