Virtuoos pianist Chucho Valdés geeft concert in Fuengirola

door admin
Virtuoos pianist Chucho Valdés geeft concert in Fuengirola

Chucho is de zoon van Bebo Valdés, eveneens een muzikale legende. Bebo vormde de centrale figuur tijdens de gouden eeuw van de Cubaanse muziek en gaf onder meer leiding aan twee bigbands en organiseerde vele spectaculaire optredens in Tropicana Club op het eiland.

Zijn zoon Chucho heeft hetzelfde talent en richtte de bekende band Irakere op in 1972 en ontwikkelde zich eveneens een van de bekendste Cubaanse muzikanten aller tijden. In zijn muziek tast hij de grenzen af van verschillende muziekstijlen. Zo hoor je Afrikaanse muziek terug in zijn spel, maar ook kleine verwijzingen naar flamenco of naar Gnawa muziek uit Marokko.

Woon of verblijf je in het Zuiden van Spanje, dan heb je op 7 maart de unieke gelegenheid deze legende met eigen ogen te zien en te genieten van zijn virtuoze pianospel, terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner in het designhotel THB Reserva del Higueron. Het optreden inclusief diner kost 75 euro per persoon. Wil je enkel het concert bijwonen, dan rekent men 35 euro per persoon. Kijk voor meer informatie op de website via de link hierboven of bel met +34 951 50 51 01.

Dit vind je misschien ook leuk