Kom netwerken bij de Mallorca Dutch Business Club

door admin
Kom netwerken bij de Mallorca Dutch Business Club

De locatie is ditmaal het Business Centre van de Nederlander Jim Drabbe, die aan de Ramblas in Palma twee van die Business Centra heeft. Hier kunnen (startende) ondernemers kantoor houden. De ruimtes worden verhuurd inclusief alle benodigde faciliteiten zoals telefoon, internet, vergaderruimtes, een receptioniste, een kopieerapparaat etcetera. Ideaal voor iedereen die op Mallorca een bedrijf wil beginnen, maar nog geen kantoorruimte wil kopen of huren.

 

Vlaamse catering

 

De catering op deze bijeenkomst zal verzorgd worden door Mona Lisa, de enige Vlaamse banketbakker op Mallorca. Eigenaresse Jessica  zal  de bezoekers voorzien van heerlijke saucijzenbroodjes, Limburgse vlaai, tompoezen, krentenbrood, gebakjes en meer. Het belooft dan ook een smakelijke meeting te worden op een zakelijk interessante locatie.

Praktisch

De bijeenkomst begint om 19 uur en eindigt om 21 uur op vrijdag 21 maart aanstaande. Entree is 20 euro inclusief hapjes en drankjes. Het adres is Ramblas, 13 in Palma. Het bedrijf heet Cómodo & Co  tel: 971 578919. Aanmelden is verplicht. Dit kun je doen per email. In april organiseert de business club een nieuwe bijeenkomst. Noteer alvast 22 april in uw agenda.

Dit vind je misschien ook leuk