Hoogstaande particuliere zorg aan de Costa Blanca

door admin
Hoogstaande particuliere zorg aan de Costa Blanca

Door jaarlijks de zorgactiviteit uit te breiden, werd het eerste ziekenhuis IMED Levante in Benidorm een van de referenties in de sector van de particuliere gezondheidszorg in de provincie Alicante. Met alle opgedane ervaring en het succes dat daaruit volgde, besloot de directie dit model uit de breiden naar Teulada en Elche. In de toekomst worden daar nog Valencia en Murcia aan toegevoegd. Op dit moment beschikt IMED Hospitales over drie zorgcentra: IMED Levante, IMED Teulada en IMED Elche.

 

IMED Levante

 

Dit ziekenhuis begon haar activiteit in juni 2004 als Hospital de Levante, maar is tegenwoordig bekend onder de naam IMED Levante. Het belangrijkste doel was het aanbieden van kwalitatief hoogstaande gezondheidsdiensten aan de Costa Blanca. Het ziekenhuis kan zich rekenen tot de meest prestigieuze privé-ziekenhuizen van de provincie Alicante. Het ligt in Benidorm en heeft als voorzieningen 106 kamers (waarvan 3 suites) en een afdeling intensive care met 15 bedden. 

 

IMED Teulada

 

Naar aanleiding van de aanzienlijke vraag van patiënten in de streek Marina Alta (van Calpe tot Javea) en met de bedoeling om de positie van de groep in dit gebied te verstevigen, werd eind 2008 beslist om een Polikliniek op te richten in het plaatsje Teulada (Alicante). Het centrum opende haar deuren in september 2009. De spoedeisende hulp is alle dagen geopend.

 

IMED Elche

 

IMED Elche is het eerste privé-ziekenhuis in Elche. Het beschikt over een aanbod van privé-gezondheidszorg van een hoog niveau in een invloedsgebied van bijna 600.000 inwoners. Momenteel is er geen enkel ander vergelijkbaar aanbod beschikbaar. Dit centrum is uitgerust met de best mogelijke technologische middelen zodat de professionele artsen en specialisten de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

In IMED Elche kan men terecht voor alle medische en chirurgische specialismen, zonder wachtlijsten. ICARDIO is het intituut voor cardiologie en hartonderzoek dat is uitgerust met de nieuwste technologieën. VITA is een ultramoderne kliniek voor reproductieve geneeskunde en voor mensen met overgewicht biedt dit hospitaal geavanceerde technieken om dit overgewicht op te lossen. Tot slot is er nog het ILAHY instituut voor dermoestetica. Voor mensen met overgewicht biedt dit hospitaal geavanceerde technieken om dit op te lossen. Het ziekenhuis heeft 140 kamers en 10 bedden op de intensive care. 

 

Online afspraken maken

Voor alle centra kunt u een afspraak maken via het online afsprakensysteem. De websites van de afzonderlijke ziekenhuizen zijn ook in het Nederlands en er is altijd Nederlandssprekend personeel beschikbaar om u te woord te staan.

 

Dit vind je misschien ook leuk