Boekpresentatie Kansen in de Crisis, business in Barcelona

door admin
Boekpresentatie Kansen in de Crisis, business in Barcelona

42 Nederlandse ondernemers geven inzage in hoe ze hun goedlopende bedrijven hebben opgebouwd. Dit ter inspiratie voor anderen en om duidelijk te maken dat Spanje genoeg mogelijkheden biedt voor wie die ook wil zien. Bovendien geven ze zo hun visie op de marktkansen en investeringsmogelijkheden in Catalonië en de rest van Spanje.

De presentatie vond plaats in de incubator van Barcelona Activa in aanwezigheid van de Honorair Consul Dirk Kremer, loco-burgemeester Sonia Recasens, veel Nederlandse ondernemers, vertegenwoordigers van de stad Barcelona en van de buitenlandse zakelijke gemeenschappen in Barcelona, zoals de bilaterale Kamers van Koophandel.

NBSO

De campagne ‘Kansen in de Crisis’ is een initiatief van het Netherlands Business Support Office in Barcelona (NBSO) om getuigenissen van Nederlandse ondernemers, die juist aan de crisis in Spanje hun commerciële bestaansrecht te danken hebben, onder de aandacht te brengen van anderen die wel willen, maar nog teveel aarzelen om de stap te zetten. Aan de campagne, die nog steeds loopt, maar nu in gewijzigde vorm, werken ook communicatiebureau Jacobs & Vis, Kim Brink en Marije Drenth mee.

Orange Elevator Pitch

Na 42 interviews die deels ook als video werden gepresenteerd is het nu tijd voor het vervolg van de serie in een nieuw jasje. In de ‘Orange Elevator Pitch’ krijgen ondernemers drie vragen voorgelegd. Zo vertellen ze kort meer over het idee dat uitmondde in hun bedrijf, noemen ze de succesfactoren van hun onderneming en geven ze tips voor Nederlanders die de Spaanse markt op willen. 

Kansen in de crisis, business in Barcelona is via deze link te bestellen en kost 15 euro.

Dit vind je misschien ook leuk