Nieuwe reisgids legt uit waarom Málaga zo hot is

door admin
Nieuwe reisgids legt uit waarom Málaga zo hot is

Deze praktische gids biedt nuttige informatie over wat er zoal te doen is in de bruisende stad die in de afgelopen tien jaar een ongekende metamorfose doormaakte.

Van een onopvallende provinciehoofdstad die vooral bekend was als aanvoerluchthaven voor mensen met de bestemming Costa del Sol, is de stad nu een toonbeeld van het gastvrije, Zuid-Spaanse leven.

Het bruisende en gastvrije Malaga biedt de bezoeker een briljante combinatie van zon, zee, bergen, kunst cultuur en gastronomie. Laat je verrassen en kies voor een paar dagen struinen langs prachtige musea, indrukwekkende Romeinse resten en door de recent gerenoveerde haven.

Omdat de stad meer dan 1.000 restaurants en barretjes kent, is in de Reisgids Málaga ook uitgebreid aandacht besteed aan deze restaurants, tapas-bars en andere uitgaansgelegenheden. Tevens vind je tips over overnachtingsmogelijkheden en leuke weetjes over de stad. Een handige uitklapkaart wijst je de weg.

Dos Cortados

De gids werd geschreven door Anne Pennekamp. Zij kent Spanje en ook Málaga goed omdat ze een samen met haar man een website runt met de mooiste en leukste vakantiehuizen, B&B’s en appartementen in Spanje. Deze zijn veelal beheerd door Nederlandse en Vlaamse eigenaars.

Reisgids Málaga wordt uitgegeven door Uitgeverij Liberty Lap en de paperback kost 13,95 euro en het ebook kost 9,49 euro. Klik hier om het boek te bestellen.

Dit vind je misschien ook leuk