Vier koningsdag in Benidorm op het Oranjefeest

door admin
Vier koningsdag in Benidorm op het Oranjefeest

De locatie is het buitenterrein van El Cisne Benidorm. Dit jaar is het extra feestelijk want de Stichting viert haar 25-jarige jubileum. Het oranje comite heeft maar EEN doel: er een echt ouderwets gezellig Oranjefeest van te maken waarin wij Hollanders ons in kunnen vinden.

Denk hierbij aan spelletjes als zaklopen, eiertikken, de kop van jut, schandpaal, koekhappen en eierenlopen. Als je een van deze onderdelen wilt organiseren, laat dat dan weten aan het comite.

Verder hebben kinderen altijd een plekje, en natuurlijk is iedereen in het oranje gekleed. Dit jaar speelt het doelschieten weer een belangrijke rol met leuke prijzen. We hebben dit jaar een uitgebreid muziekgala met uitsluitend Nederlandstalige muziek en artiesten. Dit begint al om 10.00 uur en gaat door tot 14.00 uur op een groot podium. Voel je je artiest en wilt u ook meedoen, meld je dan aan.

Natuurlijk is er een grote bar aanwezig en zorgen diverse standhouders voor gevarieerde hapjes. Op het buitenterrein is voldoende parkeerruimte, maar er is ook een speciale bus die voor de deur stopt, zodat je met gerust hart een biertje kunt drinken.

Standhouders kunnen tot uiterlijk 8.30 uur het terrein  met de auto betreden en moeten echt uiterlijk om 9.00 uur van het terrein af zijn. De ervaring is namenlijk dat het terrein al volop word bezocht om 9.00 uur en we moeten aan de veiligheid denken. Interesse gekregen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier

Dit vind je misschien ook leuk