Ontvang fikse kortingen op je particuliere zorgverzekering!

door admin
Ontvang fikse kortingen op je particuliere zorgverzekering!

Hypotienda bestaat al sinds 2004 en is een van de belangrijkste spelers in de financiële dienstverlening op het gebied van hypotheken en verzekeringen in Spanje. Omdat het een hele ontdekkingstocht kan zijn om je financiële zaken als Nederlander in Spanje te regelen, legt het team van Hypotienda zich toe om de vertaalslag van de taal, cultuur en mentaliteit te maken.

Particuliere zorg

Veel mensen in Spanje kiezen voor een particuliere zorgverzekering na slechte ervaringen met de publieke zorg of omdat ze kwaliteit, snelheid en gemak willen. Artsen en specialisten (ook in privé ziekenhuizen) spreken naast Spaans meestal goed Engels of soms Duits, Frans of Nederlands.

Een particuliere verzekering sluit u, naast het taalvoordeel, af om onder andere de volgende redenen:

  • Men trekt tijd uit voor iedere patiënt
  • Er volgt sneller een doorverwijzing naar een specialist
  • Wachttijden voor een bezoek aan een specialist of voor een operatie zijn korter dan bij de Spaanse sociale zekerheid (Seguridad Social)
  • Bij spoedgevallen word je meteen geholpen
  • In een privé ziekenhuis kun je rekenen op hygiëne, luxe, service en een goede behandeling

De ziektekostenverzekeraars zijn echter niet verplicht om je te accepteren wanneer je bestaande aandoeningen hebt. Bestaande aandoeningen worden bijna altijd (voor een bepaalde tijd of volledig) uitgesloten. Voor behandelingen van ziektes of bestaande aandoeningen kunt u terecht bij de Seguridad Social.

Kortingsactie

Sluit daarom een particuliere ziektekostenverzekering af wanneer u nog gezond bent. Ziektes of aandoeningen die u krijgt nadat u een particuliere verzekering hebt afgesloten worden wel vergoed. Nu is je kans om veel geld te besparen met een Integral zorgverzekering. De kortingsactie geldt alleen voor nieuw af te sluiten verzekeringen. Kijk op de website voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk