Ren tegen Alzheimer in Benalmádena

door admin
Ren tegen Alzheimer in Benalmádena

De opbrengst van de loop gaat naar de vereniging voor Familieleden van Alzheimerpatiënten (AFAB). Deelnemers verzamelen om 9.15 uur in de urbanisatie, alwaar zij hun rugnummer in ontvangst kunnen nemen. De start van de loop is om 10 uur. Men kan kiezen uit een loop van 4 kilometer en eentje van 8 kilometer. De routes zijn geschikt voor alle niveaus en alle leeftijden. Aan kleine kinderen is gedacht met een zone waarin speciaal voor hen activiteiten worden georganiseerd, zodat ouders rustig kunnen rennen.

Wil je meedoen, dan kun je je voor 6 euro inschrijven bij de receptie van Reserva del Higueron of door een overboeking te doen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of per telefoon: 952 565 761. 

Bij aanvang is er ook een rij 0, waar mensen kunnen aansluiten die wel een bijdrage aan AFAB willen doneren, maar die niet willen deelnemen aan de loop. Deelnemers ontvangen een t-shirt van de loop. Er worden loterijen met mooie prijzen gehouden en nog veel meer.

El Higueron

De urbanisatie El Higueron ligt op de grens van Benalmádena en Fuengirola aan de Costa del Sol. Naast prachtige appartementen, duplex-woningen, adosados en villa’s (zowel te koop als te huur voor korte en lange termijn) is er een Sport Club, waar padel en tennis de boventoon voeren, een uitgebreide fitness en andere sportactiviteiten, een restaurant en de Nagomi Spa voor de fysieke verwennerij. 

Dit vind je misschien ook leuk