Vijf redenen om dit weekend naar Nikki Beach Marbella te gaan

door admin
Vijf redenen om dit weekend naar Nikki Beach Marbella te gaan

We hebben al kennis kunnen maken met deze bekende beach club tijdens de Dutch Party op zaterdag 7 juni. Waar toen de Nederlandse zangeres EliZa een spetterend optreden gaf, is het nu tijd om de heupen los te gooien op de swingende klanken van Salsamuziek (1) en andere Cubaanse ritmes als de Mambo, de Cha Cha Cha of een mooie Bolero. Dorstige kelen kunnen worden verlicht met de beroemde Nikki Beach Mojitos (2) en andere cocktails. Ook zullen er echte Cubaanse sigaren (3) worden gerold en zitten er nog wat verrassingen in het vat. 

Amazing Sunday

Met de Cubaanse zaterdag zit het weekend er bij Nikki Beach nog niet op. Elke week is zondag ‘Amazing Sunday’ (4). Op deze legendarische beach parties – ze worden namelijk bij iedere Nikki Beach vestiging ter wereld georganiseerd – komen op warme zomerdagen honderden mensen af, aangetrokken door gast DJ´s, clubmuziek, energy dancers en champagne spraying.

Noche de San Juan

Vond je het weekend niet lang genoeg, dan geeft de Spaanse feestdag San Juan deze week een extra reden om maandag ook door te feesten. Langs alle Spaanse kusten worden kampvuren ontstoken op de stranden, organiseert men barbecues en springen miljoenen mensen, vaak met kleren en al, om middernacht de zee in om boze geesten af te weren of wensen te doen. Bij Nikki Beach Marbella krijgt deze ‘Noche de San Juan’ een eigen tintje.

Een magische nacht waarin vuur in diverse gedaanten de hoofdrol speelt. Er is live muziek, DJ’s zwepen daar omheen de boel op met hun vonkende muziekkeuze en er zijn vuurspuwers, fire jugglers en een grote vuurwerkshow. Het geheel aanschouwen met een cocktail in de hand vanuit het zwembad met zicht op zee, is natuurlijk ook vertier op zich.

Zwoele zomernachten

Let op, dit feest begint pas ‘s avonds om 21 uur. San Juan is dan ook meteen het startsein voor de zomertijden bij Nikki Beach Marbella. Vanaf nu tot september kun je er ook aanschuiven voor een diner op een van de zwoele zomeravonden waar Marbella zo beroemd om is.

Meer weten? Kijk dan op de website of volg Nikki Beach op Facebooken blijf op de hoogte van alle spetterende parties die dit seizoen nog zullen volgen. 

Dit vind je misschien ook leuk