Blok snel je agenda voor een modeshow op een droomlocatie

door admin
Blok snel je agenda voor een modeshow op een droomlocatie

Dan check je heel snel je agenda en zorg je dat je morgen, vrijdagmiddag 20 juni, vrij maakt en precies om 15 uur voor de deur staat van de hipste beach club van Marbella. Nikki Beach heeft precies dié modeshow georganiseerd waar je op zat te wachten. 

Gina B Fashion is gevestigd in Marbella en snapt dus waar vrouwen hier behoefte aan hebben. Gina B onderscheidt zich met haar jurken die zowel elegant als exclusief en op en top vrouwelijk zijn. Naast ‘beach wear’ zullen ook prachtige avondjurken voorbij komen. 

Ondertussen gaat de zon onder op bijna de langste dag van het jaar en bevind je je op een van de exclusiefste stukjes strand in Marbella. De loungebedden en witte parasols, de tropisch aandoende bars en het brandnieuwe zwembad vormen het decor voor de charmante modellen die op de opzwepende ritmes van een DJ de creaties van Gina B laten zien.

De modeshow is vrij toegankelijk, je hoeft niet te reserveren en iedereen is welkom. Klik hier voor meer informatie of kijk op de Faceobookpagina van Gina B Fashion voor een voorproefje.

Dit vind je misschien ook leuk