Vertel het alleen je beste vrienden…

door admin
Vertel het alleen je beste vrienden...

Dit wordt gevierd op vrijdag 11 juli aanstaande. Ben je dan in Marbella of ergens in Zuid-Spanje, aarzel dan niet om naar Nikki Beach te komen voor deze speciale Anniversary Celebration. De deuren gaan om 21 uur open en gasten wacht een spectaculaire avond vol verrassingen, optredens, life muziek en glamoureuze ervaringen. Reserveer nu en verheug je vast op een avondje wentelen in de luxe die Nikki Beach zo hoog in het vaandel heeft staan. 

Hotste Beach Club Zuid-Spanje

Nikki Beach Marbella kreeg voor dit zomerseizoen een volledig nieuw uiterlijk. Met een prachtige pool area midden op het terras, een extra VIP deck, een stijlvol restaurant en luxueuze loungebedden is het de hotste beach club van dit moment in Zuid-Spanje.

Naast de drie Spaanse locaties is Nikki Beach onder meer te vinden in Miami, St. Barth, St. Tropez, Marrakech en Phuket. In de nabije toekomst worden daar nog de locaties Bodrum in Turkije, Bali en het Thaise Phuket aan toegevoegd. 

Full Moon Party

Kun je nu vrijdag niet, dan is er altijd zaterdagavond nog een kans de Full Moon Party bij te wonen. Houd vooral de website in de gaten om op de hoogte te blijven van de beste party’s aan de Costa del Sol. ‘Tell only your best friends’ en bestel online kaarten via deze link of reserveer een tafel via reservations.marbella@nikkibeach.com.

Dit vind je misschien ook leuk