Vijfsterrenservice voor je auto op de luchthaven van Málaga

door admin
Vijfsterrenservice voor je auto op de luchthaven van Málaga

En dan? Wat doe je met je auto? Je wilt geen zorgen hebben tijdens je afwezigheid dus bel je met Comfort Car Care. Dit is – de naam zegt het al – een bedrijf nabij de luchthaven van Málaga dat uiteenlopende diensten biedt op het gebied van zorg voor auto’s. In dit geval meldt je dat je je auto wilt onderbrengen tijdens je afwezigheid. Als extra service kunnen er eventueel nodige reparaties worden uitgevoerd, kan men er een chiptuning op loslaten of kies je voor een grondige schoonmaakbeurt.

ITV in Spanje

Het kan ook zijn dat het net weer tijd is voor de jaarlijkse keuring van je auto. In Spanje ga je naar de ITV voor een nieuw keuringsbewijs. De medewerkers van Comfort Car Care kunnen deze tijdrovende klus, inclusief eventueel benodigde reparaties of aanpassingen aan je auto volledig van je overnemen.

VIP-service

Hoe comfortabel is het wanneer je terugkeert van je vakantie of zakenreis in Spanje en je bij het verlaten van de vertrekhal van vliegveld Málaga je auto al glimmend en wel, niet alleen van buiten, maar ook van binnen, ziet klaarstaan. Een medewerker van Comfort Car Care overhandigt je de sleutels, zet je bagage voor je in de auto en je rijdt weer naar huis.

Ideaal, net zoals bij je vertrek: je geeft de tijd aan waarop je op het vliegveld wilt zijn en daar wordt je bij de vertrekhal opgewacht, je bagage wordt voor je uit de auto gehaald, je stapt uit en klaar. Geen onhandig gedoe met transferbusjes waarbij je vaak ook nog op andere passagiers moet wachten of op een verafgelegen parkeerterrein waarvan je niet weet of je auto er wel veilig is. Dit kun je met recht een VIP-service noemen, zeker als je voor dag en dauw vertrekt of laat in de nacht terugkeert. Alle auto’s staan binnen in een ruimte van ruim 2.500 vierkante meter die is voorzien van een uitgebreid alarmsysteem.

Autotransport

Je kunt Comfort Car Care ook bellen als je je auto naar België, Nederland of een ander land wilt transporteren. Wil je juist een auto met een buitenlands kenteken importeren? Ook dit, in Spanje vrij gecompliceerde proces, wordt je volledig uit handen genomen. En bij alle diensten van het bedrijf staan service, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. ‘Uw auto, onze zorg’, is dan ook de slogan.

Betrouwbare partner

De Comfort Group is al sinds 2004 een betrouwbare partner voor enkele bekende, aan de Costa del Sol gevestigde bedrijven, zoals ABN Amro, Hypotienda, Arcos & Lamers en Combimeer. Eigenaar Tim Bakker voegde in 2010 Comfort Car Care toe aan Comfort Marine, actief in de verkoop, het onderhoud en het management van middelgrote en grote schepen aan de Costa del Sol.

Dit vind je misschien ook leuk