Succesvolle eerste ondernemersdag van Business Club Marbella

door admin
Succesvolle eerste ondernemersdag van Business Club Marbella

Men kwam bijeen in het fraaie restaurant Nueva Kaskada in de bergen net buiten de stad. De ontvangst was buiten op het terras en men schoof binnen aan voor de driegangen-lunch die werd opgeluisterd met vijftien bedrijfsvoordrachten van elk maximaal 7 minuten. De ondernemers presenteerden zichzelf en hun onderneming. 

Gong

Niet alle sprekers hadden de volle 7 minuten nodig om hun boodschap te presenteren en spraken kort en bondig en konden hun verhaal afronden nog voordat de gong klonk. De organisatie had de maximale tijd ingesteld om te voorkomen dat de presentaties te lang zouden worden.

Nieuwe gezichten

Luisterende leden en genodigden konden op een printout lezen wie de sprekers waren en wat ze doen. Er waren ‘oude bekenden’ maar ook veel nieuwe ondernemers die zich onlangs aan de Spaanse zuidkust hebben gevestigd of zich sinds kort richten op dit gebied. Interessant was het om te horen hoe divers de zaken zijn, waar de Nederlandse ingezetenen of regelmatige bezoekers van de Costa del Sol zich zoal mee bezig houden. 

Gevarieerd aanbod aan bedrijven

We hoorden onder meer over een nieuw magazine, een bedrijf in warmen en koelen via vloerverwarming, over de diensten van een Family Office, verschillende bedrijven in het onroerend goed, op maat gemaakte autozonwering, marketing, een bedrijf gespecialiseerd in servicegerichte afvalverwerking en recycling, fiscaal-juridische advisering en over de activiteiten van de voorzitter van de Dutch Business Club Mallorca. 

Er werd nog lang nageborreld en -gepraat op het terras van Nueva Kaskada. Er zijn veel nieuwe contacten gelegd. Nadien is een enquete verstuurd naar alle aanwezigen. De reacties zijn bijzonder positief. Zeker voor herhaling vatbaar! Voor meer informatie en de foto’s klik op deze link voor de website van de Marbella Dutch Business Club. 

Dit vind je misschien ook leuk