Laatste kans op een ‘Amazing Sunday’ in Zuid-Spanje

door admin
Laatste kans op een ‘Amazing Sunday’ in Zuid-Spanje

Het is dan alweer tijd voor de laatste Amazing Sundays van dit jaar bij een van Marbella’s bekendste beach clubs. Al vele legendarische zondagmiddagen gingen spetterend de persoonlijke geschiedenis in van honderden bezoekers die er weer spectaculaire herinneringen bij hebben. Nippend aan hun champagne in het zwembad met zeezicht midden op het terras, genietend van een prachtige saxofoon-solo van weer een bekende muzikant.

DJ’s die geen enkele moeite hebben om luierende zonaanbidders aan het einde van de dag met hun opzwepende ritmes van hun loungebedden te krijgen, geholpen door de energy dancers en andere live performances. En dat alles vergezeld van de lekkerste champagne’s, cava’s en wijnen bij de sushigerechten, frisse salades en andere heerlijkheden. Een betere manier om je weekend in de zon af te sluiten is er niet. Het team van Nikki Beach hoopt van harte je zondag 28 september te verwelkomen.

De Amazing Sundays starten aan het begin van de middag en gaan door tot na zonsondergang. Kijk op de Facebookpagina van Nikki Beach Marbella voor foto’s en andere informatie. Hier wordt je ook op de hoogte gehouden van de beroemde ‘Closing Party’. Dit jaar gehouden op zondag 5 oktober aanstaande. Fervente Nikki bezoekers weten het al, maar: de dress code is ROOD.

Meer informatie

Voor reserveren en meer informatie stuur een email of kijk op de website van Nikki Beach Marbella. Adres: Nikki Beach Marbella, Playa Hotel Don Carlos, Carretera De Cadiz, km.192, Marbella East, 29600. Tel: +34 952 836 239Neem de afslag Elviria vanaf de N340 en volg de weg richting Hotel Don Carlos en daar recht naar het strand. De ingang en parkeerplaats van Nikki Beach is vlak voor je bij het strand bent aan je linkerhand.

Dit vind je misschien ook leuk