Kom op 18 oktober naar de Hollandsche Dag in La Nucia

door admin
Kom op 18 oktober naar de Hollandsche Dag in La Nucia

Inmiddels vormt de Hollandsche Dag elk najaar een mooie traditie aan de Costa Blanca. Ondernemers, bedrijven en verenigingen krijgen hier de mogelijkheid zich te presenteren aan een breed publiek van Nederlandstaligen.

Er zijn niet uitsluitend Nederlandse ondernemers die acte de presence geven, maar ook Vlaamse en Spaanse bedrijven zijn van harte uitgenodigd deel te nemen. Zolang men zich (deels) met bedrijf, product of dienst richt op de markt van Nederlandstaligen aan de Costa Blanca kan aanwezigheid op de Hollandsche Dag erg zinvol zijn.

Ambassadeur en Consul

De Nederlandse ambassadeur in Spanje, de heer Kees van Rij, zal de Hollandsche Dag op 18 oktober aanstaande officieel openen. Zijn collega, de Nederlandse Consul Eric Durieux zei vorig jaar over het evenement: ‘Dit is inderdaad een hoogtepunt voor La Nucia. Maar het is ook een hoogtepunt voor het Nederlandse bedrijfsleven en een ideale gelegenheid zich te profileren.’

Entertainment

Naast de uitgebreide gelegenheid elkaar te ontmoeten en te netwerken zorgt de organisatie ook dit jaar weer voor veel entertainment met als hoogtepunt ‘A Tribute to Lionel Richie & The Commodores door Marc Marcus. Daarnaast is er flamencomuziek en worden diverse demonstraties in Salsa, Zumba, Martial Art en Yoga verzorgd.

Op het internationale horecaplein kunnen bezoekers en standhouders even tot rust komen of samen een drankje drinken en genieten van specialiteiten uit diverse landen. Een speciale busdienst vervoert bezoekers van Benidorm naar La Nucia en natuurlijk weer terug.

Gratis entree

De dag begint op 18 oktober om 10 uur en eindigt om 17 uur. Entree voor bezoekers is gratis. Er zijn nog stands beschikbaar. Neem snel contact op met Sylvia La Haye voor het huren van een stand. Dit kan per email en per telefoon: +34 610 521 818. Kijk voor meer informatie, ook over het busvervoer en andere zaken, op de website van de Nederlandstalige Business Club Costa Blanca.

Dit vind je misschien ook leuk