International Women’s Day in Marbella op 21 oktober aanstaande

door admin
International Women's Day in Marbella op 21 oktober aanstaande

De rode draad van het programma is hoe je jezelf en/of je bedrijf het beste in de Zuid-Spaanse markt kunt zetten. Een markt die wordt gekenmerkt door talloze nationaliteiten en waarin het soms lastig is je doelgroep te vinden buiten je bestaande netwerk. Daarbij is er veel aandacht voor blogging en sociale media als moderne marketingmiddelen. 

De International Women’s Day duurt de hele dag van 9.30 uur tot 19 uur. Entreekaarten voor een hele dag kosten 30 euro inclusief lunch en 15 euro voor een halve dag zonder lunch. Klik hier om kaarten te bestellen. 

Programma

Het programma staat bol van inspiratie over hoe je onderneming te runnen en te marketen temidden van talloze nationaliteiten. Entrepeneur en eventorganisator Pancho Campo zal hier een toelichting over geven en adviseren over hoe ook de Spanjaarden te bereiken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het werken met verschillende culturen, hoe je je bedrijf kunt runnen voor, tijdens en na een crisis. 

Eenmanszaak

Ben je een eenmanszaak, dan is de presentatie over ‘leven als een solopreneur’ interessant. Met welke uitdagingen krijg je te maken en wat zijn mogelijke zaken die je vooruit kunnen helpen als je in je eentje je bedrijf runt.

Bloggen voor je bedrijf

’s Middags volgt nog een case study ‘The New Influencers’. Hier zal een panel ingaan op het onderwerp bloggen voor je bedrijf. Onder de panelleden Else Beekman, eigenaar van InSpanje.nl, Louise Brace van SpainHoliday en Lindsay Gregory van The Luxury Villa Connection.

Sociale media

Aan het einde van de middag is er aandacht voor social media. Tips over hoe je geweldige content creëert, hoe je je publiek vergroot en op welke andere manieren je de sociale media kunt inzetten voor je bedrijf. Aansluitend is er een cocktail die toegankelijk is voor iedereen om uitgebreid te kunnen napraten of netwerken. Drankjes hier zijn niet bij de toegangsprijs inbegrepen. Klik hier voor een pdf van het hele programma.

Andalucía Lab

Het event wordt gehouden in Andalucía Lab. Dit is een gratis dienstverlening van de regionale overheid, waar ondernemers van alle nationaliteiten diverse cursussen en workshops kunnen volgen, informatie kunnen verkrijgen over fiscale regelgeving etcetera en die hen ondersteunt bij het runnen van een bedrijf of eenmanszaak aan de Costa del Sol. 

Praktisch

The International Women’s Day is op 21 oktober aanstaande van 9.30 – 19.00 uur in Andalucía Lab aan de Ctra. Nacional N-340, km 189,6 in Marbella (El Rosario). De dag wordt georganiseerd door Costa Women, een internationaal netwerk voor vrouwen aan de Spaanse Zuidkust. Voor meer informatie over deze club, neem contact op met oprichtster Ali Meehan

Dit vind je misschien ook leuk