Racen met Alex op het circuit van Ascari in Andalusië

door admin
Racen met Alex op het circuit van Ascari in Andalusië

Het Ascari circuit werd in 2000 aangelegd met respect voor landschap en milieu en heeft met 5.245 meter de langste track van Spanje en een van de meest spectaculaire ter wereld. Hier komen adrenaline en ontspanning samen in een droom die werkelijkheid wordt.

Juiste tools

Bij racen is het resultaat van het individu afhankelijk van de kwaliteit van het materieel en het begeleinde team. Hetzelfde geldt voor beleggen bij Alex. Met de tools en de begeleiding die Alex biedt, bepaalt u zelf uw eigen koers. 

Beleef zelf het ultieme Formule 1 gevoel

Daarom nodigt Alex u uit om op 27 november een kijkje te nemen achter de schermen van dit bijzondere resort én biedt u tegelijkertijd de kans om tegen een zeer gereduceerd tarief het ultieme Formule 1 gevoel zelf te beleven. U rijdt zelf in een Lotus of een BMW óf u stapt in als co-piloot in de op de foto afgebeelde Radical!

Zelf racen

De optie om te racen is alleen mogelijk bij voldoende belangstelling en de prijs hangt af van de grootte van de groep. Melden zich bijvoorbeeld 15 personen aan, dan ligt de prijs per persoon rond de 250 euro. De Gran Trophy heeft de organisatie van dit programma-onderdeel in handen.

Programma 27 november

15.00 – 15.30 – ontvangst met een welkomstdrankje

15.30 – 16.30 – rondleiding circuit & garages met 70 exclusieve automobielen

16.30 – 18.30 – borrelen. Bij voldoende belangstelling: racen & demonstratie. 

Over Alex

Kijk voor meer informatie over Alex op AlexSpanje.com, stuur een email naar info@alexspanje.com of bel met nummer +34 952 924 011. Inschrijven voor het event kan via deze link. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wilt u zich aanmelden voor het racen, neem dan ook contact op met Alex.

Dit vind je misschien ook leuk