Sporten op niveau voor jong en oud aan de Costa del Sol

door admin
Sporten op niveau voor jong en oud aan de Costa del Sol

Professionele trainers verzorgen desgewenst een persoonlijk programma, zodat je precies kunt aangeven wat je wensen zijn en wanneer je het resultaat wilt zien. De lichte en moderne fitnessruimte met zicht op de bergen en de bar is onlangs uitgebreid, de bar werd vernieuwd en je kunt er ook heerlijk zitten wanneer je kind een uur aan het tennissen is.

Rugklachten

Voor mensen met rugklachten zijn er speciale programma’s en yoga helpt anderen weer zich beter te ontspannen. In het binnenzwembad kun je vrij zwemmen en baantjes trekken zoveel je wilt, maar je kunt ook onder professionele begeleiding je zwemtechnieken verbeteren of eindelijk eens die borstcrawl aanleren.

Kinderen

Voor kids is Reserva del Higueron een paradijs en daarom automatisch ook voor hun ouders. Vrijwel alle activiteiten zijn er ook voor de kleinsten vanaf 3 jaar. Zwemmen kun je al met je baby van enkele maanden. Heb je je kind afgeleverd bij de padelacademy, dan kun je zelf lekker los tijdens je zumba-les of welke andere sport dan ook die beter bij je past. Of je schuift aan in de bar of op het terras in de zon met een drankje en een tapaatje.

Capoeira

De in Spanje minder bekende sport is het Braziliaanse capoeira. Dit is een combinatie van muziek, acrobatiek, dans en spel. Bij capoeira draait het om speelsheid, energie, beweeglijkheid en samenwerken op kameraadschappelijke manier. De vrolijke muziek bepaalt het tempo en het type spel. Voor kinderen is het een perfecte manier om hun spieren sterker te maken en te leren op welke manier ze hun kracht kunnen gebruiken. Elke dinsdag en donderdag van 17.30 tot 18.30 uur is er een capoeira-les gegeven door Rodrigo. Een absolute aanrader. Ook voor volwassenen!

Personal training

Voor vrijwel elke sport is er een personal trainer aanwezig die je de weg kan wijzen in de wereld van zwemmen (Guillermo Mediano en Jony Alarcón), beachvolleybal (Ignacio Batallán) en fitness, spinning etc. door Jésica Reyes, Adrián Valencia en Juan Amati).

Voor meer informatie over het aanbod, de prijzen en tijden en andere zaken bel (+34) 952 56 57 61 of kijk op Reservadelhigueron.com

Dit vind je misschien ook leuk