Sinterklaas komt ook naar kinderen in Barcelona en omgeving

door admin
Sinterklaas komt ook naar kinderen in Barcelona en omgeving

Van 12:00 tot 16:30 uur zijn leden en niet-leden met kinderen welkom in Hotel Canal Olimpic in Castelldefels. Op de website van het hotel vind je een routebeschrijving.

Er zal een heerlijk en uitgebreid menu worden geserveerd voor € 17,50 per volwassene en € 12,50 per kind (niet-leden € 25 per volwassene en € 20 per kind).

Mocht je besluiten om op het Sinterklaasfeest zelf lid te worden, dan betaal je uiteraard de ledenprijs. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 november via evenementen@nvbcn.com.

Zoals gebruikelijk neem je als ouder of begeleider zelf het pakje voor je kind of kinderen mee. De Sint heeft dan voor elk kind een speciale verrassing. Uiteraard zorgen de Pieten voor de orde, maar ook voor het spektakel!

Info voor de Sint

Alle ouders wordt verzocht nog wat extra informatie voor de Sint op een A4-tje te schrijven en dit aan het pakje te bevestigen zoals naam, leeftijd, iets waar het kind trots op kan zijn (schoolprestaties, sport etcetera), hobby’s, broertjes, zusjes of andere wetenswaardigheden. 

Vrijwilligers

De NVBCN is op zoek naar mensen die bereid zijn om tijdens de Sinterklaasviering op vrijwillige basis een handje te komen helpen. Dit kan in allerlei vormen, zoals het helpen met de kinderspelletjes, het ondersteunen bij organisatorische taken ter plekke en het leukste van allemaal, jezelf in een Pietenpak hullen! Alle vrijwilligers zullen na afloop een geschenk krijgen van de Sint. Meld je nu aan via: evenementen@nvbcn.com.

Dit vind je misschien ook leuk