Wonen in Spanje alsof je in een vijfsterrenhotel verblijft

door admin
Wonen in Spanje alsof je in een vijfsterrenhotel verblijft

Bij Reserva del Higueron is het uitgangpunt dat je ervaart. Dit geldt voor het designhotel dat enkele jaren geleden werd geopend op het complex, voor de Spa & Sportclub met talloze mogelijkheden voor een gezond, ontspannen en fit lichaam en een uitgeruste geest, maar zeker ook voor alle woningen in deze populaire wijk op de grens van de gemeenten Benalmádena en Fuengirola.

Excellentie als meetlat

Met excellentie als meetlat is Reserva del Higueron uitgegroeid tot een van de meest prestitueze resorts in het zuiden van Spanje. Deze lat wordt eveneens zeer hoog gelegd bij de nieuwbouw van The Collections die nu wordt gerealiseerd op het terrein. Nieuwbouwwoningen die zonder uitzondering spectaculaire uitzichten hebben op de Middellandse Zee, de skyline van Fuengirola en op heldere dagen op de Noord-Afrikaanse kust.

The Collections

In totaal zijn er 4 The Collections. Bij alle type woningen die hierbinnen vallen wordt gebruik gemaakt van enkel hoogwaardige materialen, zeer fraai design zowel voor de exterieurs, de interieurs als voor de (gemeenschappelijke) tropische tuinen.

The Hill Collection

Vanuit de woningen van The Hill Collection heb je een adembenemend zeezicht en op de bergen erachter. Het leven wordt wel heel plezierig, comfortabel en ontspannen hier. Zo bestaat de entree van het gebouw uit een exclusieve lobby met panoramische liften.

Voor onvergetelijke momenten kun je beschikken over de gemeenschappelijke barbecue-ruimte in de tropische tuin. De verzonken zwembaden geven onbelemmerd zicht op de zee in de verte en de kinderen kunnen ongestoord spelen in de ruimte met zwembad die speciaal voor hen werd ontworpen.

Voor hen die thuiswerken is er een speciaal Business Center ontworpen waar vergaderingen gehouden kunnen worden of je gesprekken kunt voeren met klanten. Aan het einde van de dag, als de zon zijn warmte verliest, kun je in de Sky Lounge met een sterrenhemel als plafond genieten van de echte sterren en de maan die recht voor je uit de zee oprijst.

Binnen The Hill Collection van Reserva del Higueron kun je kiezen voor penthouses, appartementen of geschakelde woningen met 2, 3 of 4 slaapkamers en overdekte en onoverdekte terrassen. Als aanvullende diensten kun je gebruik maken van het nabijgelegen Spa & Sportcentrum, het Reserva del Higueron winkelcentrum of van de shuttle-dienst die elk uur passagiers van en naar het strand brengt dat op 3 minuten rijden naar beneden ligt. Wie wat fitter is of dat wil worden is het prima te lopen. Op het strand is er in het seizoen een speciale Reserva del Higueron Beach Club.

Praktisch

Wil je meer weten over deze fraaie collecties, kijk dan op de website van Reserva del Higueron, of bel naar +34 669 404 390 / +34 952 569 094. Reserva del Higueron ligt net onder de afslag Mijas/Benalmádena Pueblo aan de A-7.

Dit vind je misschien ook leuk