Ja, het is mogelijk: stoppen met roken in anderhalf uur!

door admin
Ja, het is mogelijk: stoppen met roken in anderhalf uur!

Je bent ook niet de enige die al meerdere keren een poging heeft gedaan om van die vervelende verslaving af te komen. Keer op keer gaan je goede voornemens om eindelijk eens te stoppen met die vieze sigaretten letterlijk in rook op. Maar dat kan nu voorbij zijn. De praktijk voor natuurgeneeskunde, Vida más Sana in Benalmádena (Málaga) en Arcos de la Frontera (Cádiz) hielp namelijk al honderden mensen uit heel Spanje bij het definitief afzweren van hun rookverslaving.

Bioresonantie-therapie

De Nederlandse Hilde Sportel is één van de eerste natuurgeneeskundige therapeuten in Spanje die met behulp van een combinatie van Bicom2000® Bioresonantie-therapie en Ooracupunctuur (zonder naalden) mensen van hun nicotineverslaving kan afhelpen. Dit doet ze in haar praktijken aan de Costa del Sol (Benalmádena en Puerto Banús) en in de provincie Cádiz.

Mentale afhankelijkheid ook weg

De bovengenoemde behandelmethode helpt je niet alleen van de nicotineverslaving af, maar deze koppelt daarbij ook de mentale afhankelijkheid van het roken op een natuurlijke manier los. De enige voorwaarde om te beginnen aan de behandeling is wel dat je echt zélf gemotiveerd moet zijn om ermee te stoppen. Als je wordt gestuurd door een ander en er eigenlijk niet van af wilt, heeft het weinig zin.

In anderhalf uur!

In principe is een behandeling van anderhalf uur (90 minuten!) voldoende om je definitief afscheid te laten nemen van de sigaret. De bioresonantie-therapie wordt door Hilde Sportel ook met succes ingezet om verschillende vormen van allergie, gewichtsproblemenen, huidproblemen en hormonale problemen te behandelen.

Waarom stoppen met roken?

Twijfel je nog, dan hebben we hier een aantal goede argumenten om te starten met een stoppen-met-roken-behandeling bij Vida más Sana. Het eerste positieve effect van stoppen met roken vindt al na 20 minuten (!) plaats in het lichaam van de ex-roker: dan worden bloeddruk en hartritme weer normaal. Acht uur nadat je gestopt bent neemt het zuurstofgehalte in je bloed alweer toe.

Een etmaal later is alle koolstofmonoxide uit je lichaam verdwenen. De longen beginnen met het verwijderen van slijm en andere afvalstoffen die afkomstig zijn van de sigaretten die je hebt gerookt. Twee etmalen later zijn je smaak- en reukzin al veel beter en kun je extra genieten van lekker eten of een goed glas wijn. Na 72 uur verwijden de luchtpijptakken zich, zodat je als ex-roker weer vrijer en dieper kunt ademen. Twee tot twaalf weken na je laatste sigaret is je bloedcirculatie aanzienlijk verbeterd, waardoor je weer makkelijker beweegt.

Tussen 3 tot 9 maanden later hoest je veel minder, zijn ademhalingsproblemen en een piepende ademhaling sterk verminderd of geheel verdwenen, afhankelijk van hoeveel je rookte natuurlijk. Na 1 jaar daalt ook het risico op longkanker en hartziekten. Het lichaam blijft zich verder herstellen totdat na 10 tot 15 jaar het risico op een hartaanval even groot is als bij een niet-roker.

Garantie

Vida más Sana biedt op elke behandeling 12 maanden garantie. Aan het einde van de stoppen-met-roken-behandeling krijgt u zo gewenst persoonlijk advies over veranderingen in gedrag en in eetpatroon. Heeft u extra steun nodig, dan kan dat per telefoon. Rook je een pakje sigaretten per dag, dan heb je je stoppen-met-roken-behandeling na één maand al terugverdiend. Klinkt dat als een goede deal? Neem dan nu contact op met Vida más Sana en neem definitief afscheid van je sigaretten. Lees vooral ook even de commentaren die mensen na de behandeling achterlieten in het ‘gastenboek’. 

Video

Zie de video op deze pagina voor een interview met Hilde Sportel op de Spaanse radio waarin ook een tevreden ex-roker aan het woord komt. Het interview is in het Spaans.

Dit vind je misschien ook leuk