Wie beheert uw geld wanneer u dat zelf niet meer kunt doen?

door admin
Wie beheert uw geld wanneer u dat zelf niet meer kunt doen?

Dat kan verstrekkende gevolgen hebben. Want wie beheert dan uw zaken of uw geld? We denken er doorgaans liever niet over na, maar uzelf goed informeren kan wat onzekerheid over deze materie wegnemen. Daarom organiseert Alex Spanje als bijzondere service voor haar relaties een informatiemiddag over het levenstestament voor Nederlanders in Spanje. Op 4 mei in Marbella (Málaga) en op 19 mei in Altea (Alicante). Dit gebeurt in samenwerking met Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen.

Onderwerpen die aan bod komen

Er zal gesproken worden over de aanstaande belangrijke veranderingen in het Internationaal Erfrecht; Over het levenstestament als beschermingsmaatregel bij ingetreden wilsonbekwaamheid (als gevolg van ziekte, dementie of ongeval). En tot slot over erfrecht Nederlanders die in Spanje wonen of bezit hebben, inclusief belangrijke fiscale aspecten. De middag is interactief en u kunt al uw vragen over deze onderwerpen stellen.  

Praktische informatie

De informatiemiddag in Marbella begint om 15.30 uur en vindt plaats in Hotel Alanda in Marbella (tegenover Puente Romano). Na de lezing is er uitgebreid tijd om onder het genot van een drankje na te praten. De informatiemiddag in Altea start eveneens om 15.30 uur en vindt plaats in Hotel Villa Gadea. Voor beide middagen kunt u zich inschrijven via de website van Alex Spanje, door een mail te sturen naar info@alexspanje.com  of te bellen met +34 952 924 011. Aan deelname zijn geen geen kosten of verplichtingen verbonden.

Dit vind je misschien ook leuk