Beleggersweek aan de Costa Blanca!

door admin
Beleggersweek aan de Costa Blanca!

De agenda is als volgt: Op 19 mei wordt om 15.30 uur in Hotel Villa Gadea in Altea, in samenwerking met Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen, de lezing ‘Levenstestament, wie geeft u het vertrouwen?’ gegeven.

Mobiel Beleggerscentrum

Op 20 mei opent het Alex Mobiel Beleggerscentrum haar deuren voor u. Dit eveneens in  Hotel Villa Gadea in Altea. Hier kunt u kennis maken met de beursexperts van Alex Spanje en hen al uw vragen over beleggen stellen. We raden u aan om een afspraak te maken, zodat u zeker bent van voldoende tijd.

Demonstratie 3D printen

Op 21 mei om 15.30 uur in Hotel Meliá Alicante in Alicante houdt Alex Spanje een demonstratie 3D printen en een lezing met als titel ‘Investeren in kansrijke sectoren wereldwijd’. Alex is van huis uit nieuwsgierig, daarom volgen wij met belangstelling belangrijke ontwikkelingen in de techniek. 3D printing is een technologie die de wereld aan het veranderen is, zowel op praktisch als op investeringsgebied. Heeft u zelf al gezien hoe het werkt? Zo niet, dan is dít uw kans!  We nodigen u uit voor een korte demonstratie van onze bescheiden huis-tuin-en-keukenprinter.

Daarna gaan we door met een workshop over ‘Investeren in kansrijke sectoren wereldwijd’. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Welke sector past bij u?
  • Past olie ook in uw portefeuille?
  • Welke landen bieden de beste kansen om in te investeren?
  • Wat zijn de kansrijke sectoren de komende tijd?
  • Hoe kunt u de winst in uw portefeuille veiligstellen?

Na afloop van de presentaties bent u welkom voor een borrel en een hapje. Het programma is als volgt:

15.00 – 15.30 inloop met koffie en thee

15.30 – 17.00 presentaties en demo 3D printer

17.00 – 18.00 borrelen

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via deze link, door een mail te sturen naar info@alexspanje.com of door te bellen met +34 952 924 011. Er zijn geen kosten of verplichtingen verbonden aan deelname.

Alex Spanje

Alex werd in 1999 opgericht. Vanaf het begin gaf Alex de Nederlandse particuliere belegger de mogelijkheden die professionele beleggers ook hadden. Zo was Alex de eerste in Nederland waar iedere belegger via internet kon beleggen, bovendien tegen een fractie van de prijs van grootbanken. Alex heeft als missie: vermogensgroei voor iedereen mogelijk maken, met begrijpelijke producten zonder kleine lettertjes.

In 2006 richtte Alex een Beleggerscentrum op voor Nederlandstalige beleggers in Spanje. Hier kunt u  naast Zelf Beleggen ook terecht voor Vermogensbeheer, laagdrempelige en gemakkelijke producten. Of u nu extra vermogen wilt opbouwen, uw pensioen wilt veiligstellen, of simpelweg geld wilt verdienen op de beurs, Alex helpt u.

Dit vind je misschien ook leuk