Het nut van een overlijdensrisicoverzekering in Spanje

door admin
Het nut van een overlijdensrisicoverzekering in Spanje

Zo sluit je een overlijdensrisicoverzekering af om de financiële gevolgen af te dekken bij het overlijden van jou of je partner. Op die manier kunnen de nabestaande aan de financiële verplichtingen voldoen. Je stelt bijvoorbeeld je partner in staat de hypotheek af te lossen of de lopende rekeningen te betalen na jou overlijden. Met de verzekering wordt namelijk een bepaald van tevoren vastgesteld bedrag uitgekeerd als jij of je partner binnen de looptijd van de verzekering zou komen te overlijden.

‘Cashback’ actie

Wanneer je vóór 31 mei 2015 een overlijdensrisicoverzekering afsluit via Hypotienda, ontvang je €30 retour. Deze verzekering is geschikt voor residenten én niet-residenten in Spanje. Als je resident bent in Spanje, dan kan de dekking voor blijvende invaliditeit ook worden meeverzekerd.

Successierechten

Heb je een huis in Spanje? Bij overlijden kunnen de (hoge) successierechten in Spanje betaald worden met deze verzekering. Het geld komt direct vrij om deze belasting te kunnen betalen.

Voorbeeld man/vrouw 40 jaar:

€100.000 voor slechts €11 per maand of €200.000 voor slechts €22 per maand.

Voorbeeld man/vrouw 50 jaar:

€100.000 voor slechts € 26 per maand of €200.000 voor slechts € 53 per maand.

De maximale leeftijd om deze verzekering af te sluiten is 60 jaar. Een overlijdensrisicoverzekering keert uit bij overlijden door een natuurlijke dood, door ziekte (ongeacht welke ziekte) of een ongeval (in het verkeer of een ander ongeval).

Meer informatie

Heb je interesse in deze verzekering of wil je meer informatie over deze en andere verzekeringen, neem dan contact op met Hypotienda. Met volledig Nederlands sprekend personeel bemiddelen zij al jarenlang tussen Spaanse verzekeraars en hun (potentiële) klanten door heel Spanje

Dit vind je misschien ook leuk