Feestelijke Haring Party Marbella Dutch Business Club

door admin
Feestelijke Haring Party Marbella Dutch Business Club

De opkomst was dit jaar groot: 240 personen – met name de dames – hadden zich fraai uitgedost om het leukste netwerkevenement van het jaar in stijl bij te wonen. Omdat dit jaar voor het eerst de verkiezing van de mooiste hoed werd gehouden, was er extra aandacht voor de hoofddeksels in de meest uiteenlopende vormen die de dames hadden opgezet.

De gasten genoten vanzelfsprekend weer van Hollandse Nieuwe haring van Schmidt Zeevis uit Rotterdam en van andere zilte delicatessen, waaronder paling en oesters. Ook oude Hollandse kaas en jenever ontbraken niet op het typisch Hollandse feest.

Sponsoren

De Haring Party 2015 werd mede dankzij de financiële bijdragen van desponsoren weer mogelijk gemaakt. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Lou Prince, bekend van onder meer het televisieprogramma Business Class van Harry Mens. Deze ras-entertainer wist met zijn zwoele stem de dansvoer snel vol te krijgen. Daarnaast was er een optreden van Tijs Groen, die in 2013 als tweede eindigde bij het TV programma De beste gitarist van Nederland. Tijs bespeelde verschillende gitaren (zowel akoestische, elektrische als basgitaar) en vormde die on-stage met technologische hulpmiddelen in zijn eentje om tot een complete band.

Voedselbank

Aan de gasten werd dit jaar een donatie gevraagd voor Bancosol, de Spaanse voedselbank die dagelijks 15.000 gezinnen in de regio Marbella van levensmiddelen voorziet. Dankzij de bijdragen is een flink bedrag beschikbaar voor de gezinnen die dit zo nodig hebben.

Gouden Haring

De Gouden Haring, de jaarlijks uitgereikte trofee voor een Nederlander die zich in Spanje bijzonder heeft ingespannen voor het bevorderen van de goede naam van Nederland, ging dit jaar naar Stefania van Lieshout. Zij blogt in fraaie stijl over lekker eten, het leven als emigrant en trips naar dorpen, steden en bijzondere natuurplekken in haar Spaanse omgeving en daarbuiten.

De prijs voor de mooiste hoed werd in de wacht gesleept door Femke Utrecht. Haar hoofd was getooid met een originele creatie van tulpen en klompen.

Dertiende editie Haring Party al in de maak

Wie vast zijn agenda vrij wil houden voor de Haring Party van volgend jaar, kan 18 juni daartoe reserveren. Het bestuur van de Marbella Dutch Business Club is al bezig met het binnenhalen van een bekende gast om de genodigden te vermaken! Klik hier voor meer foto’s van de meer dan geslaagde avond.

Dit vind je misschien ook leuk