100% natuurlijke oplossing tegen (chronische) pijn!

door admin
100% natuurlijke oplossing tegen (chronische) pijn!

Met een nieuw 100% natuurlijk en veilig te gebruiken product uit Amerika dat de komende maand in het Duitse München zal worden gelanceerd, kan hier nu een einde aan komen. Het gaat om de door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) als een klasse 1 medisch middel goedgekeurde Powerstrips. Dit zijn pleisters die direct op de pijn kunnen worden geplakt voor een periode van 24 tot 48 uur om die pijn te verlichten of zelfs geheel te doen laten verdwijnen. Ook in Europa werden ze CE gekeurd.

De kracht van de Powerstrips is ongekend. Vaak merkt een patiënt al na een half uur een verlichting van de pijn. Omdat de bestanddelen honderd procent natuurlijk zijn, is deze ‘pijnstiller’ en versterker van het immuunsysteem veel beter voor het lichaam dan de chemische pijnbestrijders en ontstekingsremmers die normaal vaak als symptoombestreiding worden voorgeschreven.

Bestanddelen Powerstrips

De effectieve bestanddelen in de Powerstrips zijn Germanium, Colloïdaal zilver, Rode ginseng en Marine fytoplankton. De toepassing van Powerstrips kent geen bijwerkingen. De pleisters laten het immuunsysteem snel en effectief in kracht toenemen, waardoor ze bij veel verschillende soorten gezondheidsklachten kunnen worden ingezet. Zo zijn er al erg positieve resultaten geboekt bij rugklachten, RSI-klachten, klachten als gevolg van slijmbeursontstekingen, menstruatieklachten, migraine, gewone hoofdpijn, reuma en andere gewrichtsproblemen, sportblessures, acné en andere huidproblemen zoals littekens, spataders en psoriasis.

Powerstrips in Spanje

Het goede nieuws is nu dat Powerstrips nu ook in Spanje verkrijgbaar zijn, en wel bij de praktijk voor natuurgeneeskunde Vida Mas Sana, geleid door de Nederlandse Hilde Sportel. Vida Mas Sana is de distributeur in Spanje en Nederland van Powerstrips. Heb je pijn en wil je er vanaf, bel dan nu met (+34) 956 112 004 / (+34) 696 957 128 of stuur een e-mail naar info@vidamassana.com. Hilde vertelt je graag alles over de werking van de Powerstrips en haar positieve praktijkervaringen ermee.

Actie

Ook deze maand maak je kans op een gratis testpakketje van deze revolutionaire POWERSTRIPS. De eerste tien personen die ons mailen naar info@vidamassana.com krijgen een gratis testpakketje thuisgestuurd. Raak je maar niet van de pijn af, en heb je alles al geprobeerd, neem dan zeker contact met ons op en laat je telefoonnummer achter, dan bellen we zo snel mogelijk terug. POWERSTRIPS! 100% NATUURLIJK! 100% EFFECTIEF!

Dit vind je misschien ook leuk