Huwelijksbeurs ‘Trouw met mij’ in Fuengirola

door admin
Huwelijksbeurs 'Trouw met mij' in Fuengirola

In het Double Tree by Hilton Resort & Spa Reserva del Higueron vindt dan om 12 uur ’s middags alweer de derde editie plaats van dit bijzondere evenement. In de context van een echt droomhuwelijk op deze zonnige toplocatie worden de laatste trends voor 2016 op het gebied van bruidsmode, gastronomie en decoratie gerelateerd aan huwelijken gepresenteerd. 

Voor deze gelegenheid zijn professionals aanwezig zoals de ontwerpster van bruidsmode, Melisa Lozano, Patricia Vazquez van Hair & Beauty en Diego Gallegos van restaurante Sollo en winnaar van de gastronomie-beurs Madrid Fusion. 

Hoofdpersonen

De modellen Daniel Rivero (Guapo de Andalucía) en Marta Blanco (Linda de España) spelen bruidegom en bruid en vormen de aantrekkelijke hoofdpersonages van deze bijzondere beurs. Er zal een raffle gehouden worden onder de belangstellenden met onder meer als prijs een overnachting voor twee personen in het Double Tree by Hilton Hotel inclusief ontbijt en Spa.

Na de huwelijksvoltrekking vindt er een modeshow plaats van bruidskleding, een bezoek aan de bruidssuite in het hotel en het geheel wordt afgesloten met een lunch, een dansfeest en drankjes bij de infinity pool op het dak van het hotel met prachtig zicht op de Middellandse Zee. 

Wil je deze romantische middag bijwonen, reserveer dan via deze link. Meer informatie over Reserva del Higueron klik hier en over restaurante Sollo van Diego Gallegos, klik hier.

Dit vind je misschien ook leuk