Kado-ideeën bij Reserva del Higueron

door admin
Kado-ideeën bij Reserva del Higueron

Reserva del Higueron lijkt op het eerste oog een kleurrijke en originele urbanisatie te zijn op de grens van de kustplaatsen Benalmádena en Fuengirola. Toch is dit resort veel meer dan dat. Je kunt er wonen in een van de vele type woningen. Van kleine appartementen tot de meest luxueuze en ruime villa’s en alles daar tussenin.Vanaf elke woning is er een wijds uitzicht over de Middellandse Zee.  Je kunt er ook je vakantie doorbrengen. Het aanbod vakantieverblijvenvoor korte termijn is eveneens zeer gevarieerd.

Spa en Sportclub

Dat is niet alles. In de Spa en Sportclub gaat er een geheel nieuwe wellness-wereld voor je open. De Nagomi Spa is al ruim tien jaar een begrip aan de kust met een uitgebreid circuit van hydraulische massagestralen, een sauna, een Turks stoombad en een omgangrijk aanbod van massages en andere wellness-behandelingen.

Wil je iets actiever werken aan je fitheid, bezoek dan eens de sportclub. Reserva del Higueron beschikt over veel padel- en tennisbanen. Je kunt er lessen krijgen of gewoon losse banen boeken om te spelen als het eens zo uitkomst. Twee zwembaden bieden ook professionele begeleiding om je borstcrawl bijvoorbeeld te perfectioneren of om een programma te volgen waarbij je werkt aan je figuur. Andere activiteiten zoals diverse soorten dans, waaronder Show Dance, Body Ballet, Flamenco Fit, Biodanza, Danza Urbana en Couple Dance worden vanaf 18 januari aangeboden.

Double Tree by Hilton

Dan is er nog het design-hotel Double Tree by Hilton met een prachtige loungebar en infinitypool op het dak. Voor je culinaire wensen zijn er twee restaurants: Al Rolo en sinds vorig jaar maart Sollo van de Braziliaanse chef Diego Gallegos. Gallegos kon eind vorig jaar al zijn eerste Michelinster in ontvangst nemen voor de kookkunsten die hij tentoonspreid in Sollo. Hij serveert met name gerechten op basis van riviervis, zoals steur, forel, paling en met de beroemde ecologische kaviaar uit Riofrio.

Kadobonnen

Voor al deze zaken zijn kadobonnen te koop. Geef bijvoorbeeld een Spa circuit voor 35 euro aan iemand die dringend behoefte heeft aan ontspanning. Of biedt een wellness-experience voor twee aan voor 140 euro. Voor romantische gelegenheden is er een speciale voucher die een overnachting in het hotel combineert met een etentje in een van de restaurants. Voor de sportieveling zijn er bonnen die de ontvanger recht geven op een cursus tennis of padel. Kijk voor meer informatie op de website of ga er gewoon eens langs. Neem vanaf de A-7 Málaga-Marbella de afslag Benalmádena (pueblo), afslag 217. Rijd meteen naast het Shell tankstation de urbanisatie binnen en volg de borden Nagomi Spa & Sportclub.

Dit vind je misschien ook leuk