Seminar over uw (tweede) woning in Spanje

door admin
Seminar over uw (tweede) woning in Spanje

Voor Nederlanders die hun spaargeld willen beleggen, biedt dit mooie kansen. Er zijn echter ook valkuilen. Gimbrère Advocaten nodigt u daarom graag uit in het Gimbrère Theater voor een seminar waar alle ins & outs aan bod komen waar potentiële kopers van en beleggers in vastgoed in het buitenland en in het bijzonder in Spanje rekening mee moeten houden. Bij de aankoop van vastgoed in het buitenland komt heel wat kijken. Laat u vooraf dus goed informeren en begeleiden door een professional om niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Sprekers

Het seminar zal worden gegeven op woensdag 20 januari aanstaande door Jan Doorakkers en Roxana Slingerland. Doorakkers is fiscaal jurist in Marbella bij Gimbrère Doorakkers Tax Lawyers en Slingerland is advocaat bij Gimbrère Advocaten in Breda. Gimbrère Advocaten heeft twee kantoren in Nederland (Amsterdam, Breda) en drie kantoren in Spanje (Barcelona, Marbella, Madrid).

Programma

19.00 uur: Ontvangst met koffie en thee

20.00 uur: Start seminar

21.30 uur: Einde seminar met aansluitend een borrel en gelegenheid tot napraten.

Inschrijven

Inschrijven kan via de theateragenda op de website of via e-mail: theater@gimbrere.nl.  De drankjes worden u aangeboden door Gimbrère Advocaten. Het Gimbrère Theater bevindt zich aan de Baronielaan 1 te Breda.

Dit vind je misschien ook leuk