Inschrijving Marbella 4 Days Walking weer gestart!

door admin
Inschrijving Marbella 4 Days Walking weer gestart!

Van 13 tot 16 oktober is alweer de zesde editie van dit bijzondere evenement. Al vijf jaar vulden de straten van Marbella zich gedurende vier dagen in oktober met honderden wandelaars uit Spanje en uit vele landen daarbuiten.

Grootste wandelevenement Zuid-Spanje

Deelnemers gaan de uitdaging aan om gedurende vier dagen de wandelroutes van 20 of 30 kilometer per dag te lopen. Men kan ook kiezen om slechts één of twee dagen mee te wandelen. De routes lopen door Marbella zelf, langs het strand en door het achterland. Zo krijgen de wandelaars de mogelijkheid om deze veelzijdige kustplaats en haar omgeving beter te leren kennen. Rond wat inmiddels het grootste wandelevenement van Zuid-Spanje is, worden talloze leuke en sociale activiteiten georganiseerd

Nieuw in 2016

De organisatie van de M4DW blijft altijd bezig met het vernieuwen en verbeteren van alles wat met het sportieve evenement te maken heeft. Om te beginnen is alvast de website vernieuwd. U kunt echter gedurende het jaar nog veel meer nieuws verwachten.

Inschrijven

U kunt zich alweer inschrijven. Dit inschrijfproces is op de nieuwe site nog eenvoudiger geworden. De organisatie van Marbella 4Days Walking werkt samen met drie stichtingen. U kunt hen steunen door bij de inschrijving 10 euro te doneren. Voor elke donatie van 5 euro schenkt de organisatie van de vierdaagse 1 euro extra aan de gekozen instellingen, Debra, Aspandem of Triple A. Het inschrijfgeld voor alle dagen is 45 euro en per losse dag betaalt u 13 euro. Kiest u er voor om u tijdens het evenement zelf in te schrijven dan betaalt u sowieso per dag, 4 dagen kosten dan dus 52 euro. Klik hier om u vandaag nog in te schrijven!

Op de hoogte blijven

We houden u via mail op de hoogte van belangrijk nieuws. Ook via facebook blijft u op de hoogte van allerlei wetenswaardigheden rondom de vierdaagse, ook als u zelf geen account heeft.

Dit vind je misschien ook leuk