Vacature als commercieel en administratief medewerker verzekeringen (M/V)

door admin
Vacature als commercieel en administratief medewerker verzekeringen (M/V)

Er is een vacature voor een commercieel en administratief medewerker verzekeringen. In deze functie combineer je, zoals de naam al aangeeft, commerciële activiteiten met administratieve taken. In de praktijk betekent dit dat je telefonisch, email of persoonlijk contact hebt met (nieuwe en bestaande) klanten en de verzekeraars. Je maakt zelfstandig offertes, verwerkt polis aanvragen en algemene klantzaken.

Profiel

Hypotienda is op zoek naar iemand met een HBO werk- en denkniveau met ervaring in de administratieve verwerking van gegevens en met Windows, ervaring heeft in het (commerciële) klantcontact. De sollicitant moet naast representatief ook communicatief sterk zijn, van aanpakken weten, proactief en stressbestendig zijn en een groot probleemoplossend vermogen is noodzakelijk. Bovendien is een zeer goede beheersing van Nederlands en Spaans zowel in woord als geschrift een vereiste. Engels en Duits is een pré.

Binnen een gezellige en professionele werksfeer bieden wij passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden naar Spaanse maatstaven. Tevens verzorgen wij de vereiste begeleiding.

Over Hypotienda

Hypotienda is een gedreven, klantgerichte onderneming met ruim 11 jaar ervaring in de financiële dienstverlening op het gebied van hypotheken en verzekeringen in Spanje. Wij zoeken een enthousiaste medewerker die een échte toegevoegde waarde voor ons team is! Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie naar info@hypotienda.com.

Dit vind je misschien ook leuk