Volledig natuurlijke oplossing om pijn te verlichten!

door admin
Volledig natuurlijke oplossing om pijn te verlichten!

Tel daarbij nog de mensen op die last hebben van korter durende kwalen zoals nek- en schouderpijn, gewrichtspijnen, hoofdpijn of sportblessures… En wat doen we doorgaans als we pijn hebben? We grijpen naar pijnstillers. Die zijn vaak effectief, maar kunnen ook bijwerkingen hebben. Zeker als je ze voor langere tijd nodig hebt. 

Voor die pillen is er nu een alternatief verkrijgbaar op volledig natuurlijke basis. Het gaat om een nieuw product uit Amerika dat inmiddels ook in Europa verkrijgbaar is. In Amerika is het door de Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd als een klasse 1 medisch middel. Powerstrips zijn tevens dopingvrij verklaard voor topsporters (vrij van verboden substanties) en in Europa CE gekeurd. 

Verlichting bij verschillende klachten

De effectieve bestanddelen in de Powerstrips zijn Germanium, Colloïdaal zilver, Rode ginseng en Marine fytoplankton. De toepassing van Powerstrips kent geen bijwerkingen. De pleisters laten het immuunsysteem snel en effectief in kracht toenemen, waardoor ze bij veel verschillende soorten gezondheidsklachten kunnen worden ingezet. Zo zijn er al erg positieve resultaten geboekt bij rugklachten, RSI-klachten, klachten als gevolg van slijmbeursontstekingen, menstruatieklachten, migraine, gewone hoofdpijn, reuma en andere gewrichtsproblemen, sportblessures, acné en andere huidproblemen zoals littekens, spataders en psoriasis.

Enthousiaste gebruikers

Judith Blankenstein (Blankenstein Satelliet Systemen, Fuengirola): “Ik ben altijd een beetje sceptisch wat betreft patches, stickers en pleisters, maar na drie weken met een overbelaste schouder en nek, verschillende massages en te veel ibuprofen in mijn lijf, ben ik toch maar eens de Powerstrips gaan proberen. En wat blijkt? De pijn is stukken minder! Ik kan eindelijk weer normaal bewegen, dus ik blijf nog even stevig doorplakken. Dank je Hilde, ik had veel eerder naar je moeten luisteren!”

Carla van Hemert (uitgever Especial Life Magazine, Marbella): “Hi Hilde, ik wilde je alleen even doorgeven dat ik de powerstrips echt geweldig vind! Ik heb nu al veel minder last van mijn arm. Echt geweldig, ben er heel blij mee!”

Francis Versteeg (Frandalucia reizen, Torremolinos): “Na tijden met een vreselijk zere kuit te hebben gelopen (heel vervelend voor een sportief mens als ik), heb ik dan eindelijk de Powerstrips geprobeerd. Ik moet toegeven: de strips geven echt waanzinnige resultaten, nu al!! Na 24 uur, het is natuurlijk nog niet helemaal weg, maar ik ben totaal onder de indruk!”

Powerstrips in Spanje

Het goede nieuws is dat Powerstrips in Spanje verkrijgbaar zijn bij de praktijk voor natuurgeneeskunde Vida Mas Sana, geleid door de Nederlandse Hilde Sportel. Vida Mas Sana is distributeur in Spanje én . Heb je pijn en wil je er vanaf, bel dan nu met (+34) 956 112 004 / (+34) 696 957 128 of stuur een e-mail naar info@vidamassana.com. Hilde vertelt je graag alles over de werking van de Powerstrips en haar positieve praktijkervaringen ermee.

Wie wil helpen?

Miljoenen Nederlanders met een vorm van pijn! Hoeveel mensen ken jij  in je omgeving die pijn ervaren? En hoeveel van die mensen zijn genoodzaakt daar zware belastende medicijnen voor te slikken? Vida Mas Sana komt deze mensen dagelijks ofwel in de praktijk tegen en eindelijk kunnen ze hen iets bieden! De vraag is echter heel groot en de dagen zijn kort. We zoeken dus naar mensen die ons team willen komen versterken! Artsen, therapeuten, maar ook andere mensen die super enthousiast zijn over dit product en het avontuur met ons willen induiken. Het is mooi product met een nobele missie én goede verdiensten!

Meer weten? Mail ons: info@vidamassana.com We staan je graag te woord!

Zelf een Powerstrip van ons proberen? Bel ons dan voor een proefpakket van 4 of 6 pleisters op (+34) 956 112 004 / (+34) 696 957 128.

Dit vind je misschien ook leuk