Belgische Business Club Spanje viert éénjarig bestaan

door admin
Belgische Business Club Spanje viert éénjarig bestaan

Vanaf 19 uur zijn gasten welkom bij de Creperie L’Orangerie die in dit hotel is gevestigd om te genieten van elkaars gezelschap, een heerlijk aperitief buffet met diverse soorten crêpes, apfelstrudel en een open bar voor drankjes naar keuze.

Waarom BBCCE?

De BBCCE werd opgericht omdat het bestuur de behoefte daaraan had opgemerkt onder de Belgische bewoners van de Costa del Sol. De club geeft toegang aan ruim 40.000 Belgen, Franstalige en Vlamingen woonachtig in Spanje om de communicatie te vergemakkelijken en zich een praktische weg te vinden in dit land. Het doel is het bereiken van collectieve diensten en voordelen op nationaal niveau. Ook zullen gemeenschappelijke acties georganiseerd worden waardoor onderlingen relaties verbeterd kunnen worden.

De BBCCE wordt voorgezeten door Vanessa Van Camp en vice-voorzitter Yasmine Bernad. Beide dames wonen al meer dan twee decennia in Spanje en zijn dus vertrouwd met de eigenschappen van beide landen.

Doelstellingen BBCCE

De doelstellingen van de community zijn zowel social-cultureel als zakelijk, waarvoor er dan ook 2 platformen zijn opgericht die open zijn voor alle Belgen, vlaams- of franstalig, alsook voor andere nationaliteiten die geïneresseerd zijn in de Belgische gemeenschap in Spanje:

Enerzijds wordt er voorzien in een Belgian Social Board met een website en een magazine. Anderzijds is er een Belgian Business Board welke zorg zal dragen voor de organisatie van evenementen en werkgroepen voor actieve leden en medewerkers.

Voor ale Belgen

De BBCCE is daarmee een referentiepunt voor Belgen die in Spanje wonen of naar Spanje willen komen en voor ondernemers en zelfstandigen die een vlotte en actieve relatie zoeken met andere Belgische en lokale ondernemers en de Spaanse overheid.

Wanneer lid worden?

Potentiële leden zullen minimaal aan drie van de volgende punten moeten voldoen:

* Zakelijk iets met België te maken hebben.

* Sympathisanten België/Spanje.

* Meerderjarig.

* Kennis van één van de volgende talen Nederlands, Frans of  Engels.

* Voldoen aan het commercieel,  sociaal,cultureel niveau van de vereniging.

* Banden hebben of hebben gehad met de Belgische samenleving.

* Belgische nationaliteit hebben of hebben gehad.

Praktisch over het jubileum

Voor het jubileumfeest vraagt BBCCE een bijdrage van leden van 35 euro. Niet-leden betalen 45 euro en sympathisanten betalen 40 euro. Wie zich wil aanmelden of meer informatie wil ontvangen kan contact opnemen met admin@bbcce.be, bellen naar +34 678 482 101 of kijken op de website.

Dit vind je misschien ook leuk