Nieuw en uniek juridisch centrum aan de Costa Blanca

door admin
Nieuw en uniek juridisch centrum aan de Costa Blanca

Dit centrum is opgericht door Savenije Legal Consulting, Seydlitz Notarissen, Gimbrère-Doorakkers Tax lawyers en Gimbrère Advocaten. Woont u in Spanje of doet u zaken in dit Zuid-Europese land, dan moet u veelal uiteenlopende juridische zaken regelen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een huis, het opstarten van een vennootschap of het betalen van belastingen. Het is dan wel zo prettig wanneer u al deze zaken bij één enkele partij kunt regelen. Om aan deze wens tegemoet te komen, is Gimbrère Advocaten in samenwerking met Gimbrère-Doorakkers Tax lawyers, Savenije Legal Consulting en Seydlitz Notarissen het Juridisch Centrum Costa Blanca gestart!

Advocaten, juristen, fiscalisten en notarissen

Bij dit multidisciplinaire juridisch servicecentrum in de Spaanse regio Costa Blanca zijn advocaten, juristen, fiscalisten en notarissen ondergebracht. Deze Spaans- en Nederlandstalige professionals hebben jarenlange ervaring met de wet- en regelgeving in Spanje: zij kunnen u op een deskundige wijze bijstaan met al uw juridische vraagstukken! Van aan- en verkoopbegeleiding, schenkingen en fiscaal advies tot testamenten en nalatenschappen, boedelscheidingen en civiel-, administratief en strafrecht.

Contact met Juridisch Centrum Costa Blanca

Wilt u meer informatie of wilt u gebruikmaken van de diensten van het Juridisch Centrum Costa Blanca? Het centrum is gevestigd in de Spaanse plaats Elche (Alicante). Bekijk de website www.jccb.es of neem contact op met de tweetalige medewerkers van het centrum. U kunt hen bereiken via e-mailadres advies@jccb.es of via de telefoonnummers + 34 965 990 268 (landlijn) of + 34 616 238 095 (hotline). Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact opnemen met de advocaten van Gimbrère Advocaten, bereikbaar via e-mailadres info@gimbrere.nl of telefoonnummer 076 514 05 05.

 

Dit vind je misschien ook leuk