Wandelvierdaagse Primavera op Mallorca

door admin
Wandelvierdaagse Primavera op Mallorca

De eerste editie van het Mallorca Walking Event vindt plaats op 7, 8, 9 en 10 april 2016 in Paguera en andere plaatsen van de gemeente Calvià. De deelnemers kunnen via de routes een ander gezicht van Mallorca ontdekken: dorpen met charme, prachtige stranden van de kust van Mallorca en de indrukwekkende Serra de Tramuntana, de bergketen die door de UNESCO werd uitgeroepen tot werelderfgoed.

Routes 

Iedere deelnemer kan ervoor kiezen om 30 of 20 km per dag af te leggen, aangezien de routes zo zijn ontworpen dat elke ingeschreven persoon het parcours kan kiezen dat het best aansluit bij zijn of haar voorkeuren.

De vertrektijd is voor alle deelnemers om 9.00 uur, zowel voor de route van 30 km als voor die van 20 km. Aan het einde van iedere route is er een leuk evenement voor iedereen met muziek en een feestelijke sfeer. Vertrek en aankomst zijn op Plaza Torá in Calle Ratoli de Paguera tegenover het strand van Paguera. Het check-in kantoor op dit plein is tijdens de vierdaagse geopend van 8 tot 17 uur. Op 6 april kunt u zich er inschrijven tussen 15 en 17 uur.

Het Mallorca Walking Event wordt vanuit Nederland ondersteund door de reisorganisatie Oad en de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Deelname voor vier dagen kost 45 euro en een losse dag kunt u al meewandelen voor 13 euro.Het klimaat in Majorca in april is zacht en aangenaam: het is niet koud maar ook niet te warm, waardoor het een ideale plek is voor sporten in de buitenlucht. Sport, natuur, ontspanning en charme wachten op u op het Mallorca Walking Event 2016. Kijk voor meer informatie op de website of stuur een e-mail aan info@mallorcawalkingevent.com.

Dit vind je misschien ook leuk