Superactie zorgverzekering in Spanje

door admin
Superactie zorgverzekering in Spanje

Toch kiezen velen ervoor om naast de publieke zorg via de Seguridad Social een particuliere zorgverzekering af te sluiten. Redenen hiervoor variëren van het zelf kunnen uitkiezen van een arts of specialist, minder lange wachttijden voor specialisten, operatie of spoedeisende hulp of de betere dienstverlening in vaak meer talen, om maar een paar voordelen van een particuliere zorgverzekering in Spanje te noemen.

Korting

Natuurlijk betaal je dan ook een extra premie, maar voor degenen die hierom het afsluiten van een particuliere zorverzekering uitstellen, is er nu goed nieuws. Sluit je vóór mei, dus uiterlijk 30 april aanstaande, een DKV Integral zorgverzekering af, dan ontvang je maar liefst 25% korting!

Bij DKV Integral verzekering worden de medische kosten in Spanje 100% gedekt binnen het netwerk van DKV, daarnaast is er dekking voor spoedgevallen in het buitenland en diverse tandartsbehandelingen.

Hoeveel bespaart u?

In 2016 ontvangt u 25% korting. In 2017 is dat 15% en in 2018 is dat een korting van 10%. Neem voor meer informatie contact op met Hypotienda. Dit kantoor is al ruim 12 jaar verzekeringsbemiddelaar in Spanje. Hypotienda bestaat uit een enthousiast Nederlandstalig team van deskundigen van alle verzekeringen in Spanje. Ze bieden kosteloos Nederlandstalige hulp bij het afsluiten van uw verzekeringspolis in Spanje. Waar u ook in Spanje woont, op elke locatie kan Hypotienda uw verzekering afsluiten. Aarzel niet en neem direct contact op.

Dit vind je misschien ook leuk